Noticias Castellón
viernes, 07 de octubre del 2022 | Última actualización: 00:11

L'Ajuntament de L'Alcora renova la zona infantil de jocs del paratge de Sant Vicent

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

L'actuació s'emmarca dins de l'objectiu de potenciar l'emblemàtic paratge alcorí

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, el regidor d'Urbanisme, Julián Tena, i les regidores de Parcs i Jardins i Serveis, Antonia Collado i M.ª Ángeles Ibáñez, han visitat aquest matí la recentment renovada zona infantil de jocs del paratge de Sant Vicent.

L'actuació ha consistit en la millora d'aquesta zona amb la retirada dels jocs existents, ja deteriorats, i la seua substitució per uns nous. Concretament, s'han instal·lat dos balancins, una estructura de fusta amb grimpa i tobogan i dos gronxadors, un d'ells per a bebés.

Tal com ha destacat l'alcalde, la iniciativa se suma al full de ruta seguit pel consistori durant els últims anys amb la qual s'estan millorant i modernitzant les àrees de joc infantils de la localitat i també s'emmarca dins de les actuacions que s'estan duent a terme per tal de potenciar l'emblemàtic paratge alcorí de Sant Vicent.

Sobre aquest tema, Falomir ha recordat que en aquests moments hi ha dos projectes en marxa, l'adequació de l'entorn de l'ermita on està previst instal·lar un quiosc i la remodelació dels vestuaris de la piscina que, després de huit anys tancada, l'Ajuntament acaba de recuperar (en breu s'obrirà al públic).