Noticias Castellón
miércoles, 29 de junio del 2022 | Última actualización: 14:06

L’Alcora realitza diverses obres de millora en dos centres escolars del municipi

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información 

L’Ajuntament de l‘Alcora continua amb el seu objectiu de millorar els col·legis del municipi. En aquest sentit, les últimes actuacions han consistit, d’una banda, en la creació d’una nova zona infantil al col·legi Grangel Mascarós. A més, s’ha ampliat la ja existent amb nous jocs.

mural 1 1D’altra banda, s’estan col·locant al col·legi Comte d’Aranda tres murals ceràmics realitzats pels alumnes d’aquest centre al Taller Ceràmic del Museu de Ceràmica de l’Alcora els últims cursos escolars: Revestiment de les columnes de l’entrada principal (curs 2013-2014); ‘El tren màgic de l’amistat’ (2015-2016); i ‘Les nostres tradicions’ (curs 2016-2017).

Aquests murals, «mostra de la gran tasca didàctica que es realitza al Museu”, s’inauguraran el pròxim 29 de maig dins de la programació del cicle ‘L’Alcora Maig Ceràmic 2017’.

Es tracta d’obres realitzades pels propis alumnes amb molta dedicació i esforç, de les quals poden sentir-se realment orgullosos”, per açò “és molt important promoure des de l’Ajuntament la instal·lació al seu col·legi, i que d’aquesta manera, puguen contemplar-les quasi diàriament, a més de mostrar-se al públic en general i millorar la imatge del centre”, explica l’alcalde i regidor d’Educació, Víctor Garcia.

Millores en Educació 

Entre les millores realitzades en matèria d’Educació “en els dos anys que portem de legislatura”, Garcia destaca: més ajudes que mai per a l’adquisició de llibres de text; implementació del programa de la Generalitat “Banc de Llibres”, per tal de garantir la gratuïtat dels llibres de text a tots els alumnes dels centres que es van adherir; la recuperació de la cinquena línia d’infantil, que va propiciar la baixada de la ràtio a menys de 25 alumnes per aula (una mitjana de 22); creació del Pacte per l’Educació; l’aposta per la modernització dels centres: dotació als col·legis de xarxes d’internet per cablejat fix per  augmentar la velocitat i millorar la connexió, entre altres projectes.

“Per al Govern de l’Alcora, l’àrea d’Educació és absolutament prioritària i ho hem demostrat des del primer dia”, ha conclòs el primer edil.