Noticias Castellón
domingo, 07 de agosto del 2022 | Última actualización: 21:47

Universitaris en l’oblit 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón.

A la difícil situació sanitària i social que vivim, els joves universitaris valencians han de sumar l’abandonament per part del Govern socialista valencià que els espenta a una complexa situació econòmica. Quan fa més de 30 dies que va començar el curs escolar a la Comunitat, els universitaris encara no han cobrat un sols euro de les beques corresponents al curs 20-21. 

Quan més necessària hauria de ser l’ajuda del govern autonòmic, major és l'oblit al que som sotmesos els valencians. Els incompliments del Consell perjudiquen milers d’estudiants valencians, un número important també de joves de Vila-real, que necessiten eixes beques per poder seguir cursant els seus estudis universitaris.

Desgraciadament, açò no és la primera vegada que passa, de fet la Conselleria d’Universitats pareix haver convertit en costum que no es complisquen els terminis ni els compromisos fixats pel mateix Consell. El curs passat els universitaris tampoc van rebre a temps les seues beques. 

Des del Partit Popular exigim a la Conselleria que es pose al dia amb unes beques que hagueren hagut d’estar liquidades el 8 d’agost i seguirem lluitant per aconseguir que se’ls done el que en justícia els correspon. Els socialistes demostren una vegada més la seua falta de sensibilitat cap als joves valencians.