miércoles, 16 de junio, 2021  |  
L’Alcora presenta el llibre solidari de les Festes del Crist la recaptació del qual serà per a Cáritas L’Alcora presenta el llibre solidari de les Festes del Crist la recaptació del qual serà per a Cáritas

- 2 agosto, 2019 -

Es pot adquirir per dos euros a l'Ajuntament i els establiments habituals, es tracta de l'edició número 64, de la qual s'han editat... L’Alcora presenta el llibre solidari de les Festes del Crist la recaptació del qual serà per a Cáritas

 Es pot adquirir per dos euros a l’Ajuntament i els establiments habituals, es tracta de l’edició número 64, de la qual s’han editat 3.000 exemplars

Castellón Información

L’esperat llibre de les Festes del Crist 2019 ja ha arribat a l’Alcora. Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament, en un acte al qual han assistit l’alcalde, Samuel Falomir, la regidora de Festes, Vanessa Périz, entre altres representants del govern municipal, la reina i dames de la Cort d’Honor 2019 i el Cronista Oficial de la Vila, José Manuel Puchol, coordinador de l’edició.

El llibre té un preu simbòlic de 2 euros i la recaptació anirà destinada íntegrament a Cáritas l’Alcora. Totes aquelles persones interessades a adquirir-ho poden dirigir-se a l’Ajuntament o als següents establiments del municipi: Drogueria Tere Puerto, Papereria Arlequí, La Paraeta, Papereria Salvador, El Kiosket, Estanc Amparo, Ferreteria Ferrercas, Botiga de Susana, Kiosko La Vila, Estanc Gloria i Merceria Didal.

Es tracta de l’edició número 64 del llibre, de la qual s’han editat 3.000 exemplars de 168 pàgines cadascun. Cal ressaltar que la present edició és la 23a de CMYKPRINT d’Almassora a càrrec de la impressió i la 16a del Cronista Oficial com a coordinador.

A més del seu vessant solidari, el llibre de festes de l’Alcora, referent en el seu àmbit, es distingeix per la seua gran qualitat, conjunció d’un atractiu disseny i un elevat nombre de col·laboracions d’interès.

En concret, tal com ha avançat Puchol, “al voltant de 40 col·laboradors (col·legis, poetes, historiadors i narradors) enriqueixen la impressió amb magnífics treballs esplèndidament elaborats”. El llibre conté “una lectura amena, interessant i pedagògica”, ha subratllat.

Entre altres apartats, destaquen el de Nostra Ceràmica, L’Alcora Edicions, Esports, així com els concursos de narrativa, cartells i aparadors.

Enguany, el Cronista dedica un especial al Santíssim Crist de l’Alcora, titulat “Una leyenda, una historia, una tradición”.

“Una any més, vull destacar la gran tasca desinteressada de José Manuel Puchol com a coordinador de l’edició, i ja en van 16, i agrair la col·laboració dels comerços que s’han oferit com a punts de venda”, ha manifestat Falomir en l’acte de presentació.

A més, l’alcalde ha tingut també paraules d’agraïment per a “totes aquelles persones que, d’una manera o una altra, han col·laborat en l’elaboració d’aquesta extraordinària obra, que passarà a engrossir la col·lecció dels molts veïns i veïnes, que guarden com a autèntiques joies els llibres de les Festes del Crist de l’Alcora”.

Whatsapp Telegram