Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

Iniciem el curs amb suspensos

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Sempre es repeteix la mateixa història. Fa uns dies que començava un nou curs escolar i a Vila-real, l’equip de govern socialista segueix sense convocar les ajudes a l’escolarització infantil 0-3 anys del curs anterior, el 2021-2022.

I açò no és la primera vegada que passa. Des del Partit Popular continuarem reclamant unes ajudes que realment ajuden a conciliar la vida laboral i familiar i, perquè això siga possible, és necessari que les ajudes es convoquen en el moment que els xiquets i xiquetes estan als centres infantils de la ciutat, no un any després.

Tampoc cal que repassem les assignatures pendents amb les quals comença la ciutat el nou curs escolar, perquè desgraciadament són les mateixes que els últims anys. Els alumnes han tornat a classe sense que s’hagen iniciat les obres de reforma i construcció de gimnàs en els col·legis Concepción Arenal i Pasqual Nácher.

Tampoc sabem res del nou col·legi Escultor Ortells després dels problemes d’aluminosi detectats fa tres anys i la promesa de construcció d’un nou centre. El quart institut o la seu pròpia de l’Escola Oficial d’Idiomes són altres infraestructures educatives que continuen esperant el seu torn.

Desgraciadament, des que governen els socialistes a Vila-real sempre queda molt per fer.