Noticias Castellón
domingo, 14 de agosto del 2022 | Última actualización: 22:06

Volem un millor SAMU!

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

Un servei sanitari de qualitat, que done la resposta que necessiten els ciutadans de la nostra província. Simplement, això és el que demanem des del Partit Popular per a Vila-real. Ni més ni menys.

El servei de SAMU és un Servei d'Ajuda Mèdica Urgent que implica la presència d'un metge en aquestes ambulàncies. Per tant, el fet que el servei dispose d'un metge no és una opció, és una necessitat. Una ambulància SAMU ha de comptar amb un metge per a prestar el servei amb les garanties que mereixen els ciutadans.

Un fet que no està complint-se este estiu en quatre de les onze SAMU que presten servei a la província de Castelló. Per això, des del Partit Popular instem el Consell socialista de Ximo Puig a complir amb la normativa actual de la mateixa Conselleria de Sanitat i dotar a tots els SAMU existents dels metges necessaris per a cobrir les 24 hores d'atenció.

A més, proposarem a la Conselleria de Sanitat que instal•le una base SAMU a la nostra ciutat per millorar el servei d'urgència que es presta a Vila-real i a la resta de la comarca de la Plana Baixa, que actualment només disposa d'una base a La Vall d'Uixó per a atendre a prop de 200.000 habitants.

Amb els socialistes al Govern de la Generalitat els serveis sanitaris en Vila-real han anat a pitjor. Després de tancar-lo en 2016 i prometre'ns que en 2021 hi hauria servei d'Atenció Primària al nou centre de salut de Torrerhermosa, ara l'equip de govern local confirma que ni tan sols han redactat el projecte per a este centre. Prop de 3.000 pacients acabaran la legislatura desplaçats als altres tres centres de salut de la ciutat, tot i les promeses i anuncis dels socialistes.