Domingo, 9 de agosto, 2020  |  
Un mural per a mostrar el suport de l’Alcora a la comunitat LGTBI pel Dia de l’Orgull Un mural per a mostrar el suport de l’Alcora a la comunitat LGTBI pel Dia de l’Orgull

- 3 julio, 2020 -

Està basat en la pluralitat de l'amor més enllà de qualsevol estereotip, i fa visibles diferents figures que, conjuntament creen la nostra societat Un mural per a mostrar el suport de l’Alcora a la comunitat LGTBI pel Dia de l’Orgull

Està basat en la pluralitat de l’amor més enllà de qualsevol estereotip, i fa visibles diferents figures que, conjuntament  creen la nostra societat

Castellón Información

L’Alcora celebra aquesta setmana les activitats commemoratives del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI per a encoratjar en “la lluita per la tolerància i la igualtat, defensant la dignitat de totes les persones, amb independència de la seua orientació o identitat sexual”.

Dins de la programació, organitzada per l’àrea de Polítiques Inclusives de l’Ajuntament en col·laboració amb altres entitats i col·lectius com Castelló LGTBI i la Fundació Isonomia, aquest matí s’ha pintat un mural participatiu al parc Germanes Ferrer Bou.

Es tracta d’una composició creada per “De Tripas Aerosol” amb la participació d’integrants de l’associació Pas a Pas i altres joves de la localitat, que té com a lema “Estima”.

mural, l'Alcora, comunitat LGTB, Dia de l'Orgull

El mural està basat en la pluralitat de l’amor “més enllà de qualsevol estereotip, i fa visibles diferents figures que, conjuntament amb les formes i moviments, creen la pluralitat de la nostra societat”.

Els actes continuaran aquesta vesprada, a les 19 hores, a Café París, amb la conferència “Fem-els visibles! Coeducació i dones LGTB” i la presentació del llibre “Les invisibles. Educació afectivosexual des de ciències socials”, a càrrec de Laia Pitarch Centelles, professora especialitzada en coeducació.

I a la nit, a les 22.30 hores, es projectarà a la Pista Jardí la pel·lícula “Mi nombre es Harvey Milk” del director Gus Van Sant, un film que conta la història del primer polític obertament homosexual elegit per a ocupar un càrrec públic als Estats Units.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *