Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 10:51

Tot preparat en les festes del barri Sagrat Cor del Jesús que se celebren del dijous 21 fins al dissabte 30

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

Consulta la programació d’aquesta setmana de celebracions

Aquest dijous van començar les festes en el barri del Sagrat Cor del Jesús amb el llançament de coets. Els barris de Vila-real estan de festa. Encara són les festes del barri del Crist de l’Hospital i del barri de la Soledat, a les que s’han sumat les del barri del Crist del Calvari i les del Sagrat Cor del Jesús. Consulta ací la programació dels pròxims dies de celebracions d’aquest últim.

DIVENDRES 21 

18.15 h. 

Concentració de veïns en la Plaça Dos de Maig, per a participar en l’ofrena de flors. Els participants poden portar el ram de flors que vulguen.

18.30 h. 

Ofrena de flors al Cor de Jesús, acompanyats per la banda de dolçainers “El Trull”. Patrocina la junta del Cor de Jesús.

22.00 h. 

En la Plaça Dos de Maig, presentació de la Reina de festes 2023, la senyoreta, María Almela Nàcher, farà lliurament de la banda la senyoreta, Anna Llorens Jordà, Reina del 2022. A continuació, exhibició de balls del grup de danses de la Puríssima. En finalitzar, concert dels anys 60 i 70. Patrocina la junta del Cor de Jesús.

DISSABTE 23 

18.00 h. 

En la Plaça Dos de Maig, lliurament de la clau de la Festa, amb la presència del president d’AV. Soledad José Maria Rubert. Tot seguit pregó de festes per la reina 2023. A finalitzar, cercavila per tot el bari amb la xaranga Vakalenta. Patrocina la junta del Cor de Jesús.

21.00 h. 

En la Plaça Dos de Maig, sopar de pa i porta. La junta posa les taules, les cadires, beguda i postres. A continuació ball amb l’orquestra. Patrocina la junta del Cor de Jesús

DIUMENGE 24 

09.00 h. 

A l’Església dels Pares Carmelites, Santa Missa en honor al Sagrat Cor de Jesús i als difunts del barri amb acompanyament de cor. En acabar, processó pels carrers del barri amb la banda de música “La Lira “. En finalitzar en la seu, tradicional “picadeta”. Col·labora la junta del Cor de Jesús.

14.30 h. 

En la Plaça Dos de Maig, paella monumental. La junta posa taules, cadires, beguda i postres, tiquets a 2 € socis i 5 € no socis.

18.00 h. 

En la Plaça Dos de Maig cucanyes per als xiquets/as

21.30 h. 

En la plaça Dos de Maig teatre a càrrec de la companyia “Els XII”. Col·labora Regidoria de Festa de l’Ajuntament de Vila-real

DILLUNS 25

09.00 h. 

En la seu de l’associació al carrer salut Núm. 30, esmorzar popular. La junta posa la beguda.

17.30 h.

En la Plaça Dos de Maig 8 campionat de “Chuta y mete gol a cañete” amb trofeus per al primer, segon i tercer classificat. Col·labora Immobiliària Néstor Messeguer

21.00 h.

Tradicional Xulla pels carrers del barri.

DIMARTS 26 

09.00 h.

En la seu de l’associació al carrer salut Núm. 30. Esmorzar popular la junta posa la beguda.

17.30 h. 

En la Plaça Dues de Maig jocs per als xiquets/as.

DIMECRES 27

09.00 h. 

En la seu de l’associació al carrer salut Núm. 30. Esmorzar popular la junta posa la beguda.

17.30 h. 

En la Plaça Dos de Maig “encierro” amb bous braus. Col·labora la Federació d’Associacions de Veïns de Vila – real.

18.00 h. 

En la Plaça Dos de Maig, xocolatada popular amb coca, fins a esgotar existències. Se servirà en gots de cartó que entregarà la festa. Col·labora la junta del cor de Jesús

JUEVES 28 

09.00 h. 

En la seu de l’associació al carrer salut Núm. 30. Esmorzar popular la junta posa la beguda.

17.00 h. 

Al carrer Salut núm. 74, Dia Solidari amb recollida d’aliments i productes d’higiene personal. No es recollirà ni roba ni diners.

19.00 h. 

Al carrer salut núm. 74, Torra de Sardina amb pa i vi, fins a esgotar existències. Patrocina la junta de festes del Cor de Jesús.

DIVENDRES 29

09.00 h. 

En la seu de l’associació al carrer salut Núm. 30. Esmorzar popular la junta posa la beguda.

17.30 h. 

En la plaça Dos de maig, 2a Campionat de minigolf, amb trofeus als tres primers llocs. Col·labora Motle Blau.

20.00 h.

Al carrer calvari nª 3, eixida del sant Rosario pels carrers del barri al costat de la imatge del Sagrat Cor de Jesús amb banda de música. La junta pona les veles. En finalitzar, traca.