Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

Sis de les majors empreses importadores de taulell del Regne Unit reben els ‘IVACE Awards for Tile of Spain Promotion’

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

Les empreses convidades han tingut l’oportunitat de visitar Cevisama i desenvolupar una agenda de contactes amb empreses del sector

Sis de les majors empreses importadores de taulell del Regne Unit han rebut aquesta vesprada elsIVACE Awards for Tile of Spain Promotion’ de la mà del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafa Climent i del president d’ASCER, Vicente Nomdedéu.

I ho han fet en el transcurs d’una gala celebrada a l’Hotel Les Arenes de València, dins de l’agenda de treball de les empreses britàniques durant la seua estada a la ciutat, on han tingut l’oportunitat de visitar Cevisama i desenvolupar una agenda de contactes amb empreses del sector.

El conseller Rafael Climent, encarregat de clausurar l’esdeveniment, ha explicat la voluntat de la Conselleria d’Economia de “reforçar el caràcter internacional de Cevisama i reconéixer la labor dels majors importadors i distribuïdors de diferents països en la promoció i creació d’imatge de marca dels productes ceràmics de la Comunitat”.

En la seua intervenció, ha volgut agrair a les empreses britàniques que “no sols ens estiguen ajudant a expandir la ceràmica al seu país, situat com a tercer client dels taulells de la Comunitat Valenciana, sinó que a més, estan realitzant una gran labor com prescriptors dels nostres productes per a arribar a altres mercats”.

A més, ha animat a les empreses distribuïdores a continuar confiant en els productes de la Comunitat Valenciana, “per a aconseguir que hi haja més consumidors britànics que coneguen la qualitat i tots els avantatges d’utilitzar els productes ceràmics en les seues llars”.

Per part seua, el president d’ASCER, Vicente Nomdedéu ha destacat la positiva evolució del mercat britànic “pese al Brexit, malgrat la pandèmia, i malgrat la crisi energètica, les exportacions de productes ceràmics al Regne Unit en 2022 han crescut un 27,3% en valor i un 11% en metres quadrats”.

Un mercat – ha afegit – “prioritari per a la indústria espanyola, que mirem amb orgull per la seua serietat i solidesa i que té encara potencial de creixement”.

Sis empreses premiades

Els Ivace Awards for Tile of Spain Promotion han reconegut hui a 6 empreses importadores del Regne Unit seleccionades per criteris com el nombre d’empleats, la facturació, els productes que importen o el grau d’implantació en el mercat.

Els guardons s’han entregat en funció de 4 categories. El Premi a la Personalització en projectes d’interiorisme i arquitectura ha sigut atorgat a Boyden Tiles. El Premi a l’Expansió ha recaigut en l’empresa Roccia, mentre el Premi a la Fidelitat marca Tile of Spain ha sigut per a les empreses Al Murad i City Ceramics UK.

En la categoria que reconeix la Sostenibilitat les empreses Ca’Pietra (Sarsen Stone Group) i Craven Dunnill han sigut les guardonades.

Guardó

Les empreses premiades han rebut una escultura creada ex profeso per a l’ocasió per l’escultora valenciana Eugenia Boscá.

Eugenia Boscá que ha treballat en projectes d’interiorisme amb empreses del sector del disseny i decoració d’espais, ha participat en una quinzena d’exposicions i guanyat nombrosos guardons. L’escultura entregada a les empreses premiades rep el nom de Pergaminum i està inspirada en els blocs o fardells dels pergamins antics.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat “la voluntat de promocionar igualment l’artesania i els artistes ceràmics valencians amb una peça única i creada ex profeso per a l’ocasió”.

Advertisement
Advertisement