miércoles, 27 de octubre, 2021  |  
Inicien els treballs de remodelació del parc de la urbanització de ‘El Pantano’ en l’Alcora Inicien els treballs de remodelació del parc de la urbanització de ‘El Pantano’ en l’Alcora

- 16 septiembre, 2021 -

El projecte s'emmarca dins del pla ‘l'Alcora Verda’, a través del qual el consistori millorarà aquest any 7.500 m² de parcs i zones verdes Inicien els treballs de remodelació del parc de la urbanització de ‘El Pantano’ en l’Alcora

El projecte s’emmarca dins del pla ‘l’Alcora Verda’, a través del qual el consistori millorarà aquest any 7.500 m² de parcs i zones verdes

Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora ha posat en marxa el projecte de remodelació del parc de la urbanització El Pantano amb un pressupost aproximat de 56.800 euros.

Els treballs consistiran en el condicionament de la plataforma d’entrada, l’habilitació d’un nou accés al magatzem i la construcció d’una plataforma pavimentada (solera de formigó) per a jocs amb equipament per a Street Workout i cal·listènia, entre un altre mobiliari.

L’alcalde, Samuel Falomir, acompanyat per regidors i tècnics municipals, ha visitat hui la zona dins de la iniciativa ‘Despatx al carrer, barri a barri’.

El projecte s’emmarca dins del pla ‘l’Alcora Verda’, a través del qual el consistori millorarà aquest any 7.500 m² de parcs i zones verdes amb una inversió “històrica” de 700.000 euros.

La regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, ha recordat que, recentment, s’han creat dues noves zones verdes al carrer Camí Nord i l’avinguda Corts Valencianes i, en aquests moments, s’està realitzant el projecte de remodelació del parc Jardins de la Vila.

A més, enguany es construirà una zona infantil a la carretera Llucena, enfront de l’IES Ximén d’Urrea, i es crearà una nova zona verda a l’avinguda Tinent General Michavila, entre altres iniciatives.

Whatsapp Telegram