martes, 24 de noviembre, 2020  |  
L’Alcora convoca 10 beques de formació per a joves titulats de la localitat L’Alcora convoca 10 beques de formació per a joves titulats de la localitat

- 28 febrero, 2018 -

“L'objectiu és facilitar als joves la realització de pràctiques, i amb açò, millorar la seua formació i experiència professional" L’Alcora convoca 10 beques de formació per a joves titulats de la localitat

“L’objectiu és facilitar la realització de pràctiques als joves, i amb açò, millorar la seua formació i experiència professional i el seu currículum i ocupabilitat”

Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora ha convocat 10 beques dirigides a joves titulats per a la realització de pràctiques formatives en diferents departaments del Consistori: Urbanisme, Ocupació i Desenvolupament Local, Secretaria, Biblioteca, Museu, Normalització Lingüística i Intervenció Tresoreria.

Els interessats a concórrer a aquestes beques poden consultar les bases i descarregar la sol·licitud al tauler d’anuncis de la seu electrònica. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim 13 de març.

Cadascuna de les beques de formació està dotada amb un import de 700 euros bruts mensuals. S’adjudicaran mitjançant concurrència competitiva entre els aspirants, sempre que reunisquen els requisits que s’indiquen a les bases.

Entre els mèrits a baremar, s’inclouen: la nota mitjana de l’expedient acadèmic, cursos específics relacionats amb l’objecte de la convocatòria, altres titulacions realitzades relacionades amb l’objecte de la beca, capacitació del valencià i coneixements d’idiomes comunitaris.

Com apunten des de l’equip de govern “s’estan convocant més beques que mai. L’objectiu és “facilitar la realització de pràctiques als joves, i amb açò, millorar la seua formació i experiència professional i el seu currículum i ocupabilitat”

Google+
Whatsapp Telegram