Noticias Castellón
miércoles, 01 de febrero del 2023 | Última actualización: 15:59

El concurs de fotografia Marjaleria Viva rep imatges de 138 participants i realça els valors de l'aiguamoll del Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

Transició Ecològica involucra a la ciutadania en la posada en valor de la riquesa ambiental de l'espai

El concurs de fotografia digital Marjaleria Viva que ha impulsat la Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha rebut imatges de 138 participants i realça la importància naturals d'aquest paisatge emblemàtic de la ciutat. Els guanyadors es faran públics en pròximes dates.

"Destaquem el bon acolliment que ha tingut enguany el concurs de fotografia de la regidoria, que l'hem projectat en la Marjaleria per a involucrar a la ciutadania en la posada en valor de la riquesa ambiental d'aquest emblemàtic espai", ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Cada participant podia presentar una obra. Les 138 mostren diferents racons de la Marjaleria així com diversos elements de la seua biodiversitat. La Regidoria concretarà més endavant del dia que s'informarà dels guanyadors.

El concurs ha constat de cinc categories. Hi ha tres primers premis dotats amb 900, 600 i 400 euros. Després, la fotografia amb "més m'agrada" en Instagram rebrà 400 euros, mentre la millor imatge juvenil comptarà amb un lot de material fotogràfic valorat en 500 euros.

Un jurat format per representants de l'Ajuntament, Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat i de l'àmbit professional de la fotografia s'encarrega de seleccionar les 12 millors, que formaran part de l'exposició Marjaleria Viva i que rebran una caixa de productors locals valorada en 70 euros. D'aquests 15 es triaran els cinc fotos guanyadores de les diferents categories.