Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 12:04

Dues empreses opten al contracte municipal d'energia elèctrica de Vila-real per 2,4 milions d'euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

Les firmes Comercializadora de electricidad y gas del Mediterráneo i Gas Natural es disputen l'adjudicació, prevista per a la setmana vinent

Dues empreses opten al contracte del subministrament d'energia elèctrica dels edificis, immobles i instal·lacions dels quals és titular l'Ajuntament de Vila-real per 2,4 milions d'euros. Són les empreses Comercializadora de electricidad y gas del Mediterráneo S.L. i Gas Natural Comercializadora S.A., que han presentat les seues pliques dins del termini marcat pel concurs públic municipal.

La setmana passada va tindre lloc l'obertura i qualificació administrativa de cadascuna de les proposicions. Després de l'examen de la documentació administrativa, el tribunal va admetre tots dos licitadors al procediment obert si bé l'informe de l'enginyer tècnic municipal considera “oferta desproporcionada o anormal” la de Comercializadora de electricidad y gas del Mediterráneo. Per a això, la taula ha concedit al licitador un termini de tres dies hàbils perquè justifique la viabilitat de la seua oferta.

D'aquesta manera, el tribunal podria adjudicar el contracte aquesta setmana a l'empresa que oferisca millors condicions a l'Ajuntament de Vila-real per al servei que va eixir a concurs al febrer amb un límit de 2.447.647,99 euros. És la màxima quantia a la qual poden aspirar les dues empreses licitadores per a un contracte que tindrà una vigència de dos anys amb possibilitat de pròrroga per a altres dos.

El cost, no obstant això, és inferior al d'anys anteriors davant la previsió que manegen els tècnics municipals que el preu de l'energia no torne a aconseguir les cotes marcades després de la crisi energètica derivada de la guerra d'Ucraïna.

Centres educatius, mercat, instal·lacions esportives, esdeveniments culturals, il·luminat de festes, edificis públics, instal·lacions agrícoles i altres formen part del concurs de subministrament al qual se sumarà el gas en un altre procés al marge.