Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

Les Coves de Vinromà finalitzen la temporada de piscina amb èxit per l'augment de l'ús de les instal·lacions

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

Els cursos de natació gratuïts oferits pel consistori han aconseguit molt bon acolliment en sumar un centenar d'inscrits

Castellón Información

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha tancat amb resultats positius la temporada de piscina en aconseguir un augment de l'ús d'aquestes instal·lacions municipals durant els mesos d'estiu.

En aquest sentit, els usuaris del servei han adquirit prop de 1.700 entrades i 200 bons de temporada des de l'obertura de les instal·lacions al juny fins al seu tancament a mitjan setembre.

Aquestes xifres suposen un increment de més de 500 entrades respecte al 2020, mentre que el nombre de bons s'ha doblat enguany. Així mateix, els cursos de natació gratuïts oferits pel consistori han aconseguit molt bon acolliment en sumar un centenar de persones inscrites.

La instal·lació de noves pèrgoles metàl·liques per a facilitar espais d'ombra, així com el servei de bar i les seues àmplies zones verdes són alguns dels atractius amb els quals compta aquest espai.

“La piscina municipal és un dels principals punts de trobada diaris durant l'estiu, per la qual cosa per a nosaltres és una prioritat realitzar un correcte manteniment i anar sumant millores any a any perquè els veïns i veïnes puguen gaudir al màxim de les instal·lacions”, ha indicat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.