Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Altmaesports Leader disposa d'1.250.811,88 euros per a finançar projectes a l'Alt Maestrat i Els Ports

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

El Grup d'Acció Local està format per 48 socis dels quals 25 són públics, així com 23 socis privats

Ahir mateix es va fer pública la resolució per a la concessió d'ajudes Leader en l'exercici econòmic 2022-2024. "Es tracta d'ajudes dirigides a la creació d'ocupació, la innovació, la millora d'infraestructures i, és clar, la lluita contra la despoblació" afirma el gerent del Grup d'Acció Local (GAL) Altmaesports Leader, José Antonio Cruz. El GAL comptarà amb 1.250.811,88 euros per a actuar a les comarques de l'Alt Maestrat i Els Ports i ajudar a diferents entitats públiques i privades. I és que, les ajudes Leader van dirigides a empreses i autònoms, entre altres.

"En aquesta convocatòria comptem amb un 25% més de dotació pressupostària per al territori, per la qual cosa esperem poder ajudar a un major nombre d'iniciatives" ressalta el gerent.

Les sol.licituts

Totes aquelles persones físiques, jurídiques o entitats interessades a sol·licitar les ajudes en la present convocatòria tenen de termini per a presentar les sol·licituds fins al 20 de juliol.

Recordar que el Grup d'Acció Local està format per 48 socis dels quals 25 són públics (Ajuntaments i Mancomunitats de les comarques de l'Alt Maestrat, Els Ports i Baix Maestrat), així com 23 socis privats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí