Martes, 25 de febrero, 2020  |  
L’Alcora finalitza l’adeqüació del frontó municipal amb 15.000 euros del superàvit L’Alcora finalitza l’adeqüació del frontó municipal amb 15.000 euros del superàvit

- 28 enero, 2020 -

A més, s'ha col·locat matalassets en la zona de clos amb les graderies per tal d'evitar lesions dels jugadors L’Alcora finalitza l’adeqüació del frontó municipal amb 15.000 euros del superàvit

A més, s’ha col·locat matalassets en la zona de clos amb les graderies per tal d’evitar lesions dels jugadors

Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora ha finalitzat el projecte d’adequació i millora del frontó municipal, situat a la Ciutat Esportiva de la localitat. Una actuació que, tal com explica el regidor d’Esports, Manu Rubio, s’ha executat amb una inversió de 15.000 € procedent del superàvit.

Quant als treballs realitzats, d’una banda s’ha millorat la paret del frontis, que es trobava deteriorada, mitjançant un picat del revestiment, amb un posterior esquerdejat de morter d’alta resistència i pintat d’aquest.

Sobre el lateral i la part superior de la paret del frontis, existeix una protecció per a evitar que les pilotes isquen de la pista, construïda en malla de simple torsió, que estava totalment deteriorada per l’òxid. Així, a través d’aquest projecte de millora, s’ha realitzat la retirada de la malla, substituint-la per una nova.

A més, s’ha col·locat matalassets en la zona de clos amb les graderies per tal d’evitar lesions dels jugadors.

Aquestes actuacions s’engloben dins del pla de l’Ajuntament per millorar les instal·lacions esportives de la localitat. “La finalitat és oferir als usuaris les millors condicions de joc i fomentar la pràctica esportiva”, ha manifestat Rubio.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *