miércoles, 25 de mayo, 2022  |  
L’Alcora dóna recolçament a la pedania d’Araia, que reclama una millor cobertura de telefonia mòbil L’Alcora dóna recolçament a la pedania d’Araia, que reclama una millor cobertura de telefonia mòbil

- 18 diciembre, 2020 -

La localitat ha aconseguit una ajuda de 15.000 euros per a fer els treballs, provinents dels fons europeus L’Alcora dóna recolçament a la pedania d’Araia, que reclama una millor cobertura de telefonia mòbil

La localitat ha aconseguit una ajuda de 15.000 euros per a fer els treballs, provinents dels fons europeus

Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora ha complit el seu compromís d’estendre la cobertura en la telefonia mòbil a la pedania d’Araia.

Aquesta setmana s’han dut a terme els treballs d’instal·lació d’un repetidor que permet la captació de cobertura 3G, la qual cosa possibilita, a més de l’emissió i recepció de trucades, la navegació per internet. La inversió realitzada per a aconseguir aquest objectiu és de 10.000 euros.

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de pedanies, Ricardo Porcar, han visitat aquest matí Araia.

Tots dos han destacat que, amb aquesta iniciativa s’ha donat resposta a una “reivindicació i necessitat històrica” dels veïns. “Sobretot, és una qüestió de seguretat, però, a més, l’arribada de la cobertura proporcionarà importants millores en la qualitat de vida de la població”, han manifestat.

Falomir ha recordat que l’Alcora s’ha acollit al programa de la Unió Europea WIFI4EU, destinat a facilitar la instal·lació de xarxes públiques de qualitat d’accés a internet. La localitat ha aconseguit una ajuda de 15.000 € per a fer els treballs i, tal com ha explicat, “en les dues pedanies, tant a Araia com a la Foia, s’habilitaran punts d’accés gratuït a internet”.

Whatsapp Telegram