Noticias Castellón
domingo, 25 de febrero de 2024 | Última actualización: 09:03

Alcalà-Alcossebre dona rellevància a les seues festes en "Terra de Festes", la nova APP de la FVMP

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

Els regidors de Turisme i de Promoció Cultural i Festiva es reuneixen en Fitur amb la presidenta de la FVMP i el Director General d'Administració Local de la Generalitat Valenciana, per a ser presents en aquesta nova eina de promoció

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre gestiona la seua presència en "Terra de Festes", un projecte de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Generalitat Valenciana que dona a conéixer les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana. El projecte, que s'ha presentat en Fitur 2024, compta amb un portal i una APP en la qual apareixen les principals festes de la Comunitat i es poden consultar de manera fàcil i dinàmica, a través de cerques per geolocalització, calendaris, referències per a fer plans o interessos. També poden incloure's galeries de fotos i continguts d'interés per a acostar els esdeveniments festius a qualsevol persona interessada.

Amb la finalitat que Alcalà-Alcossebre puga visibilitzar les seues festes en aquesta nova eina tecnològica, els regidors de Turisme, Alejandra Roca, i Promoció Cultural i Festiva, Javi García Pitarch, van aprofitar la seua presència en Fitur 2024 per a mantindre una reunió amb la presidenta de la FVMP, Rocío Cortés, el director general d'Administració Local de la Generalitat Valenciana, José Antonio Redorat i el secretari general i vicesecretari general de la FVMP, Miguel Bailach i Modesto Martínez.

"Vam exposar el calendari festiu del nostre municipi i compartim que esdeveniments com la Fira de la Tomata de Penjar o les Festes Patronals conciten gran interés i són reflex de les nostres tradicions, per la qual cosa hem de donar-los a conéixer i encaixen perfectament amb l'objectiu d'aquest projecte", ha comentat el regidor de Promoció Cultural i Festiva, Javier García Pitarch. Per part seua, la regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha valorat que "les festes es converteixen en un focus d'atracció turística i és important aprofitar una eina com aquesta que reuneix les principals festes autonòmiques".

Per part dels responsables de la FVMP es va considerar molt interessant la proposta d'Alcalà-Alcossebre i es va informar sobre els tràmits a realitzar per part de l'Ajuntament per a sumar-se a "Terra de Festes".