Noticias Castellón
lunes, 25 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:19

Vistabella del Maestrat viurà 10 dies de festes amb gastronomia, bous, música i esport

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

La Comissió de Festes de Vistabella del Maestrat ha presentat un complet programa de festes

Les celebracions patronals de Vistabella arrancaran el dijous 24 d’agost i s’allargaran fins el 2 de setembre. 10 dies en el que el veïnat podrà gaudir d’una àmplia programació taurina, jocs populars, gastronomia, música, ball… Hi ha un ampli ventall d’activitats per a tots els públics.

Els xiquets seran protagonistes el dia 24, una jornada que es barrejarà amb la festa a l’ermita de Sant Bertomeu del Boi de Vistabella. No faltarà aquest dia la processó fins a l’ermita, missa, bureo, xocolatada i disfresses infantils, l’encierro”, el concurs de coques i els còmics.El divendres dia 24 després del volteig de campanes arribarà la inauguració de la caseta amb la Globotà. En aquesta jornada es podrà gaudir del concurs de guinyot, el “tardeo”, el concurs d’emboladors i una discomòbil.

Els bous tindran protagonisme el dissabte dia 26 amb la jornada organitzada per la Penya Taurina. Bou feréstec de la ramaderia de Domínguez Camacho, vaques d’Hermanos Colomer, l’ambientació de la xaranga “Curts Do It”, l’embolada i l’orquestra marcaran la jornada. El diumenge dia 27 serà un dia de penyes i gastronomía amb el concurs de paelles, el recorregut per les penyes i la festa tecno-remember.

Després d’un primer intens cap de setmana el dilluns dia 28 es retrà homenatge als més majors, el 29 d’agost serà el dedicat al patró, Sant Joan, amb actes religiosos a l’ermita, pilota a mà, vesprada musical i nit amb el Ball del Farolet. Els socis prendran el relleu el dia 30 amb Trobadorets, el concurs de Botifarra, una vesprada flamenca, el sopar de germanor i el ball amb bingo.

L’últim dia d’agost i per encarar amb bon humor la recta final de festes serà el dia per a transformar-se amb les disfresses, gaudir de la torrada, fer allioli, viure el Grand Prix Local, ballar el Ball Rodat i ballar altres músiques amb la discoteca mòbil.

La cloenda serà taurina amb dos dies de bous. El divendres, batejat com el dia dels bous i la comissió, tindrà entrada i solta de vaques, bous feréstecs que s’embolaran després i Ball Rodat. L’últim dia es podran veure pels carrers un bou feréstec i dos vaques. A la vesprada arribarà l’última exhibició de ramaderies amb el ferro de Juan Faet. La tercera sessió de Ball Rodat, l’embolada, la traca i castell de focs i l’orquestra Fènix tancaran deu dies de celebracions.