lunes, 23 de noviembre, 2020  |  
El Parc Ribalta rep la visita de més de 400 escolars dins de la campanya de l’Ajuntament per la promoció dels valors ambientals i culturals El Parc Ribalta rep la visita de més de 400 escolars dins de la campanya de l’Ajuntament per la promoció dels valors ambientals i culturals

- 31 marzo, 2017 -

Com a complement als itineraris s'organitza una zona d'animació al costat del Templet amb un espectacle de tipus participatiu El Parc Ribalta rep la visita de més de 400 escolars dins de la campanya de l’Ajuntament per la promoció dels valors ambientals i culturals

Castellón Información

Més de 400 estudiants de vuit col·legis de la ciutat de Castelló han participat aquest matí en la campanya didàctica ‘El parc Ribalta, vine a conéixer-lo’ impulsada per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental que dirigeix la regidora Sara Usó. La visita ha inclòs un recorregut guiat teatralitzat pels punts més significatius del parc “amb l’objectiu de conscienciar als xiquets sobre la importància del medi ambient, el respecte als arbres i a les zones verdes de la ciutat”, segons ha explicat l’edil.

La totalitat dels escolars participants s’han dividit en grups per a realitzar la visita educativa del parc, un itinerari a través del mateix, en el qual s’han realitzat parades en els seus punts emblemàtics. En cadascun d’ells un actor explica als participants les principals característiques ambientals, històriques i culturals d’aquests punts concrets del Ribalta. Aquestes parades es corresponen amb les seues principals zones, com per exemple el Roserar, la Basseta dels Peixets, la Mitja Lluna, el Passeig Antic o la Font del Peliuet.

Com a complement als itineraris s’organitza una zona d’animació al costat del Templet amb un espectacle de tipus participatiu amb els escolars sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient: la repoblació forestal, la importància dels arbres i els seus beneficis, el reciclatge, l’estalvi energètic, etcètera. Enguany han participat estudiants dels col·legis Censal, Cervantes, Antonio Armelles, Blasco Ibáñez, Bisbe Climent, Fadrell, Sant Agustín i El Cau.

A l’inici de curs la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament de Castellón remitent als centres l’oferta de campanyes didàctiques que ofereix amb l’objectiu que els col·legis de la ciutat puguen inscriure’s en les accions de sensibilització ambiental que més els interessen.

Google+
Whatsapp Telegram