Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Vila-real reserva més de 94.000 euros per a les barreres dels bous al carrer de les dues festes patronals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 55 segundos

Noticias Relacionadas

L'empresa haurà de subministrar també les 24 tones d'arena per a repartir per la Vila, a més de toriles i ‘cadafals’ per al recinte

L'Ajuntament de Vila-real ha tret a licitació el servei de transport, muntatge, desmuntatge i manteniment de les barreres, torils i altres elements per als espectacles taurins que se celebraran a Vila-real en 2024 amb motiu de les dues festes patronals. Els tècnics han fixat en 94.380 euros el cost del contracte, que no podrà prorrogar-se més enllà d'aquest exercici.

Les empreses interessades tenen fins divendres que ve 12 d'abril per a presentar les seues ofertes a través de la Plataforma de Contractació de l'Estat després d'aprovar l'expedient amb caràcter d'urgència. La motivació no és una altra que la necessitat de “comptar amb una empresa adjudicatària de l'objecte del contracte amb anterioritat al començament de les festes de Sant Pasqual que s'inicien el 10 de maig de 2024”.

La mesa de contractació tindrà en compte a l'hora de valorar les propostes presentades: el criteri econòmic, l'experiència de la persona designada per l'empresa, la proposta d'eines i maquinària aportades i el compromís de permanència de la persona designada per l'empresa adjudicatària en el lloc on es desenvolupen els actes taurins des del seu inici a la finalització per a atendre qualsevol necessitat sobrevinguda.

El contracte inclou el trasllat de les barreres des del magatzem municipal situat al Camí Betxí, el seu muntatge i desmuntatge, així com la rectificació de les mateixes en cas de ser necessari quan ho determine el tècnic encarregat de la revisió. D'igual mode, l'empresa haurà de muntar les barreres necessàries per a la realització dels actes taurins a la Vila, tant als carrers adjacents com les que es munten annexes als cadafals, així com els torils i el subministrament de les 24 tones d'arena per a la zona habitual.

El tancament

Per part seua, les penyes taurines i la pròpia Junta de Festes apuren els dies per als preparatius de les celebracions en honor a Sant Pasqual que començaran en un mes. De fet, el cartell ja anuncia el tancament dels sis bous d’El Montecillo que protagonitzaran la carrera per la Vila en el matí de l'11 de maig per a iniciar els festejos taurins