Noticias Castellón
martes, 27 de septiembre del 2022 | Última actualización: 22:11

Vocació i devoció

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

Domingo Vicent. Portavoz de Ciutadans en el Ayuntamiento de Vila-real.

Benvolgut Pasqual:

Els acomiadaments mai són fàcils d’enfrontar, et venen al cap els records viscuts, la majoria dels quals són difícils de verbalitzar i també d’assumir perquè ja no es repetiran. En Ciutadans, hem sigut els últims en arribar a Ca La Vila, per la qual cosa no hem pogut gaudir de la teua companyia tot el temps que ens haguera agradat. No obstant això, des del primer dia ens vas fer sentir, com a casa, com si fórem part de la família.

Sempre guardaré en la memòria, aquella conversa en campanya, quan pràcticament ni ens coneixíem, i tu vas tindre el detall d’acostar-te a mi i preguntar-me per mon pare. En aquell moment, desconeixia que tinguéreu qualsevol tracte o vincle, però de seguida em vaig adonar que tenies una sensibilitat especial i que tindria la sort de poder aprendre de tu aquests quatre anys. Però malauradament, al final, sols han pogut ser dos.

Hui tenim un nou ple i la veritat és que res serà el mateix sense tu, Pasqual. O sí, perquè el que ens deixes és un aprenentatge tan gran que segur perdura per a tots els que ens dediquem al servei públic. Sempre tenies la paraula justa, respectuosa i amable amb els teus companys, estigueren compartint Govern o en la bancada de l’oposició. Trobarem a faltar eixa ironia, eixe refrany o eixe consell en el moment oportú, però sobretot trobarem a faltar el somriure perenne que mai has abandonat, fins i tot en aquests últims mesos de lluita.

El teu era vocació i devoció. Vocació per aconseguir el bé comú i devoció pel teu poble i la seua gent, qui dijous va eixir al carrer per tornar-te tota eixa estima que durant 18 anys els havies entregat de tot cor. Un cor que encara que ja no batega, està molt present en tots els regidors amb els quals has compartit la responsabilitat i la sort de servir a Vila-real; un cor que està molt present en totes les tradicions que has defensat i recuperat per al teu poble; un cor que està molt present en la teua família, amics i companys de Compromís que en tu tenen el millor exemple a seguir. Un cor que està en cadascun dels quasi 50.000 habitants del teu volgut Vila-real.