Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Vila-real obri la licitació per a les quatre casetes de venda en el recinte del Porrat en festes de maig

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Són dos lots, amb dos negocis cadascun, que ixen a concurs per un mínim de 2.000 euros per conjunt. Les empreses poden presentar-se fins al dia 29

L'Ajuntament de Vila-real ha obert la licitació per a la gestió de les quatre casetes de venda en el recinte del Porrat durant les festes de maig en honor a Sant Pasqual. En concret, la licitació comprén dos lots amb dos negocis cadascun que ixen a concurs per un mínim de 2.000 euros per lot.

Els interessats poden optar a un o als dos lots, encara que només podran resultar guanyadors d'un. Per això han de manifestar en la seua oferta l'ordre de preferència en l'adjudicació d'aquestes casetes situades al jardí Jaume I. El termini per a presentar-se al concurs públic està obert fins al dilluns 29 d'abril.

El tribunal tindrà en compte la millora econòmica de les ofertes rebudes i la disponibilitat d'un depòsit de mercaderies. Les empreses que guanyen tots dos lots podran obrir els establiments els dies que duren les festes patronals, a més dels quatre anteriors i dos posteriors per a facilitar el muntatge i desmuntatge.

Les quatre casetes tindran similars característiques: unes dimensions aproximades de 12 metres quadrats i quatre taules dotades d'ombrel·la amb quatre cadires cadascuna. Obriran diàriament des de les 11 a les 00.00 hores, excepte els diumenges al migdia, que podrà romandre tancat si la persona interessada ho considera convenient. L'horari serà controlat per la Policia Local i no podrà modificar-se.