domingo, 25 de julio, 2021  |  
2.500 persones omplin l’Avinguda La Murà amb el concurs de paelles de les Festes de Sant Pasqual 2.500 persones omplin l’Avinguda La Murà amb el concurs de paelles de les Festes de Sant Pasqual

- 12 mayo, 2018 -

Aquest matí ha tingut lloc el tradicional 'encierro' després d'una intensa nit de divendres 2.500 persones omplin l’Avinguda La Murà amb el concurs de paelles de les Festes de Sant Pasqual

Aquest matí ha tingut lloc el tradicional ‘encierro’ després d’una intensa nit de divendres

Rafa Mezquita/Castellón Información

Vila-real celebra avui un dels seus dies més especials, i alhora més complets en el que a activitats festives es refereix. Les festes de Sant Pasqual han arribat trepitjant fort a la, i avui volen consolidar-se omplint els carrers de penyistes i de visitants.

Aquest matí ha tingut lloc un dels actes més significatius i en el qual els penyistes més solen bolcar-se. Després d’una nit intensa com la del divendres, els vila-realencs han omplert l’Avinguda la Murá per a celebrar el tradicional Concurs de Paelles. Al voltant d’unes 2.500 persones han estat presents en aquest acte que sempre destaca per la seua participació, i pel bon fer dels cuiners. La Penya Kwerts ha aconseguit el primer lloc d’aquesta edició. La reina, Cristina Pesudo, i la cort dhonor, a més de la Comissió de Penyes, han estat les encarregades de lliurar els guardons.

En aquest cas sempre es diu el mateix: No és el més important guanyar, sinó passar-ho bé…i menjar millor. Un festival gastronòmic que omple els carrers del municipi d’alegria.

Altres actes

Però abans del menjar, avui també s’ha dut a terme el primer dels actes taurins. L’esperat ‘encierro’ pel recinte de la Vila, que ha transcorregut sense cap incidència i de forma neta.

180512 FOTO ENCIERRO

Altra trobada en la jornada però en aquest cas la de coral infantils i juvenils. A les 11.30 va tindre lloc la recepció de les agrupacions participants en la VIII edició d’aquest encontre.  Seguidament, desfilada i cant per l’itinerari següent: Molí, Pius XII, Ramón y Cajal, plaça Major, Major Sant Jaume, Sant Pasqual, Polo Bernabé, Ignasi Vergara, Montpeller, Solades i Joanot Martorell. Organitza l’Associació de Filles de Maria del Rosari i col·laboren la Regidoria de Tradicions i la Junta de Festes.

La solidaritat no ha faltat en la jornada amb la celebració del Beer Rock Fest, organitzat per l’Asociación Conquistando Escalones, en benefici de la investigació de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH i que s’ha celebrat al pati del col·legi Escultor Ortells. Hi ha hagut tallers, exhibicions de ball, DJ i concert. Organitza l’Associació Conquistando Escalones. I per últim, ha tingut lloc la visita de la reina i dames de les festes, juntament amb el regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Pasqual Sancho, al servei de Càritas de la parròquia dels Sants Evangelistes. 

Whatsapp Telegram