miércoles, 26 de enero, 2022  |  
Vila-real finalitza el curs de l’Escola de Tradicions Locals amb una festa Vila-real finalitza el curs de l’Escola de Tradicions Locals amb una festa

- 29 junio, 2014 -

El regidor de Tradicions, Pasqual Batalla, ha acompanyat als més de 400 alumnes de les diferents modalitats impartides a l'escola. Vila-real finalitza el curs de l’Escola de Tradicions Locals amb una festa

Castellón Información

L’Escola de Tradicions Locals de Vila-real ha acomiadat aquest diumenge el curs amb una festa al Termet de la Mare de Déu de Gràcia, en la qual els més de 400 joves alumnes de l’Escola han demostrat les seues habilitats en algunes de les tradicions més arrelades de la cultura local, com la dolçaina i el tabal, els balls populars o la pilota.

La festa de cloenda de l’Escola de Tradicions Locals, que impulsa el departament municipal de Tradicions, ha començat a les 10.30 hores a la plaça del Pastoret de l’ermita i ha comptat amb les actuacions del grup de percussió de l’Escola de Música UM La Lira, Escola de Bombos i Tambors, Escola de Guitarra Francesc Tàrrega (grups de guitarra clàssica, elèctrica i bandúrria), Escola de Dolçaina i Tabal, Escola d’Estudis Tradicionals, Escola de Cor Sant Jaume i Escola de Pilota. La festa acabarà amb una degustació popular d’orxata i fartons.

El regidor de Tradicions, Pasqual Batalla, ha acompanyat als més de 400 alumnes de les diferents modalitats que s’imparteixen a l’escola i que han participat en esta festa de fi de curs.

Whatsapp Telegram