Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 14:01

Un gran pacte pel sector ceràmic

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

Protegir a les famílies i empreses per a garantir el futur de la nostra província. Eixe és l'objectiu del gran pacte pel sector ceràmic que ha impulsat la presidenta del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, per protegir un sector afectat pels preus del gas, l'electricitat i les matèries primeres.

Un sector que és motor econòmic de Vila-real i de la província de Castelló viu una situació extraordinària que requereix mesures extraordinàries. La patronal ASCER estima que la factura global d'energia i de CO₂ per al total del sector ha superat els 1.000 milions d'euros i la previsió és que aquest any la xifra puga arribar a duplicar-se. Un total de 5.752 treballadors del sector ja estan directament afectats per un dels 47 ERTE.

És un moment de màxima preocupació i des del Partit Popular considerem que es pot fer molt més per a aportar solucions a les empreses i les famílies que viuen del sector ceràmic. Els presidents Feijoó i Mazón ja han presentat al Govern d'Espanya i de la Generalitat una bateria de propostes per impulsar el sector.

Com a president i portaveu del Partit Popular de Vila-real m'he sumat a eixe manifest i agraïsc també a la resta de forces polítiques amb representació municipal el seu suport ahir al ple, fent que Vila-real siga la primera ciutat a sumar-se. És moment de deixar de banda les sigles i els colors polítics, ja que el futur de la nostra província està en joc. Cal unir forces en l'àmbit social, econòmic i polític per trobar solucions a la crisi de preus i la crisi energètica que està estrangulant a les famílies i empreses de la nostra terra.