Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 27 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:59

Advertisement
Advertisement

Un dia per a la història

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón

Preparats per a viure la festa de la remuntada. Demà Vila-real viurà, una vegada més, una nit històrica i és que, afortunadament, el Villarreal CF ens està acostumant que açò siga un fet quasi habitual. Demà els groguets tindrem per segona vegada en la història l’oportunitat de classificar-nos per a una final de la Champions League.

No serà fàcil després del 2-0 d’Anfield la passada setmana, però l’espectacular temporada europea del nostre equip ens dóna llicència per a creure que és possible i que el submarí té opcions d’estar el 28 de maig en París com ho va estar la temporada passada en Gdansk.

El paper de l’afició serà demà clau perquè la remontada dels d’Emery no siga només un somni sinó que es convertisca en realitat. Vila-real estarà a l’altura de les grans ocasions i portarà a l’equip cap al triomf des d’hores abans de l’inici del partit.

El que hem aconseguit fins al dia de hui és ja històric després d’eliminar a la Juventus i al Bayern per a situar-nos entre els quatre millors equips del continent. Però jugar la final de la Champions seria un merescut premi al treball d’un equip que encapçalat per Fernando Roig i José Manuel Llaneza -a qui des d’ací li envie molta força en la seua particular competició- ha situat al club groguet entre els millors del panorama mundial. A seguir somiant, perquè ací els somnis es fan realitat.

 

 

Advertisement
Advertisement