Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 13:09

Un centenar d’operatius convertirà el tancament d’Almassora en l’acte més segur del Roser

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

La Vila es blindarà a l’entrada de menors i persones sense facultats per a córrer

Un centenar de persones vigilaran el tancament de bous cerrils que obrirà el cartell taurí de les festes i que convertirà aquest acte en el més segur de la setmana gran en honor a la Mare de Déu del Roser del municipi d'Almassora. Aquesta localitat concentrarà a efectius de Policia Local, Policia Autonòmica, Guàrdia Civil, col·laboradors i pastors abans del migdia del dissabte amb la mirada posada en la prevenció de l'entrada de menors i persones que no estiguen en condicions de córrer.

Així ho va traslladar anit l'inspector José Alós als col·laboradors que van acudir a la reunió de coordinació del tancament, que es van repartir els punts de vigilància per a col·laborar amb les forces de l'ordre i que la carrera dels bous de La Palmosilla es produïsca sense incidents. Els regidors de Festes i Seguretat, Isladis Falcó i Javier Martí respectivament, van participar en aquesta trobada en el qual els col·laboradors van rebre els seus braçalets identificatius i que va servir per a tancar tota l'organització.

L'aula de formació del consistori va acollir la reunió a primera hora de la nit, en la qual l'inspector va informar dels efectius que es desplegaran en l'acte més protegit dels més de 100 que figuren en el programa de festes. D'aquesta manera, 19 policies locals, 20 col·laboradors, 12 persones de Protecció Civil, 15 pastors i sengles patrulles de Policia Autonòmica i Guàrdia Civil es distribuirán pel recinte.