miércoles, 25 de mayo, 2022  |  
Un any de treball incansable Un any de treball incansable

- 9 mayo, 2022 -

Adrián Casabó. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón Ahir es complia el primer any de Marta Barrachina al capdavant... Un any de treball incansable

Adrián Casabó. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón

Ahir es complia el primer any de Marta Barrachina al capdavant del Partit Popular de la província de Castelló. Un any de treball incansable, un any de reconnexió amb els veïns dels nostres pobles i ciutats, un any d’escolta activa, un any de propostes i solucions als problemes que afecten els sectors productius de la nostra província.

Gràcies, presidenta, per assumir ara fa un any el repte de liderar el projecte polític que ha de portar de nou el millor a la nostra terra. Quan vas fer eixe pas endavant no vaig dubtar en oferir-te el meu suport i hui, 365 dies després, estic encara més convençut que no hi havia millor persona per liderar el nostre partit en este moment.

Han sigut 365 dies molt intensos, però ha estat un plaer treballar al teu costat. I el millor està encara per arribar. El teu primer any com a presidenta del nostre partit arriba just quan queda també poc més d’un any perquè el Partit Popular torne a governar la Diputació de Castelló i la majoria dels ajuntaments de la nostra província. Tens el compromís de tots els regidors, però també de tots els afiliats de la nostra formació, de treballar de manera incansable per tornar a oferir als nostres veïns el millor.

La província de Castelló et necessita ara més que mai. El Partit Popular ha tornat. Estem preparats!

 

Whatsapp Telegram