Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 19:03

L'UJI inaugura l'exposició Random City del festival de fotografia Imaginària i anuncia noves dates de l'edició 2020

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

L'artista visual i dissenyadora gràfica Leticia Lampert serà l'encarregada d'iniciar l'edició ajornada per la crisi sanitària de la Covid-19

Castellón Información

El festival de fotografia Imaginària inaugura el dijous 9 de juliol a les 19 hores l'exposició fotogràfica Random city, de l'artista visual i dissenyadora gràfica Leticia Lampert, en la façana del Mercat Central de Castelló de la Plaça Santa Clara. L'obra, combinació de collages i fotografia, reflexiona sobre les diferents maneres de veure el paisatge, sobretot l'entorn urbà, i la manera en què l'arquitectura pot mediar en la relació amb els espais.

L'exposició formava part de la dissetena edició del festival de fotografia Imaginària 2020, inicialment previst per al mes de maig passat i que va haver d'ajornar-se a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Aquesta mostra es tracta d'un avanç en la nova planificació de les propostes del festival que tindrà lloc del 18 de setembre al 6 de novembre. Un total de 26 exposicions s'exhibiran a la ciutat de Castelló i nou municipis de la província: Almenara, Benicàssim, Morella, Onda, Sagunt, Segorbe, Vilafranca, Vistabella del Maestrat i Viver. A més, es realitzaran diverses activitats, entre elles les Jornades d'Imatge, el 23 i 24 d'octubre, dedicades al binomi 'Crisi i cultura'.

El festival està organitzat pel Servei d'Activitats Socioculturals del Vicerectorat de Cultura de la Universitat Jaume I, amb l'estreta col·laboració de l'Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló, la Fundació Dávalos-Fletcher, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Institut Valencià de Cultura, entre altres entitats.