Viernes, 14 de agosto, 2020  |  

- 13 julio, 2020 -

El parc es pot visitar els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges durant el mes de juliol, i els dimecres i diumenges durant agost

El parc es pot visitar els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges durant el mes de juliol, i els dimecres i diumenges durant agost

Castellón Información

El Parc Miner del Maestrat, situat entre els termes municipals de La Torre d’en Besora i de Culla, està a ple rendiment després de la reobertura de fa unes setmanes. Així, sempre seguint totes les mesures recomanades enfront de la Covid-19, es realitzen visites amb reserva prèvia.

Els torns habituals de visita són, aquest mes de juliol, el dimecres, divendres, dissabte i diumenge. El mes d’agost el Parc estarà obert de dimecres a diumenge. Per a reservar i tindre més informació dels torns de visites cal contactar amb el Parc Miner en el 651 17 70 71.

Cal assenyalar, a més, que el Parc Miner del Maestrat ofereix la possibilitat de realitzar visites diferents i fora de l’horari habitual.

En totes les visites es coneixen els misteris de l’interior de la terra, amb les mines Victòria i Esperança i tots els secrets que guarden. El passat miner de l’Alt Maestrat, on l’extracció de ferro va ser una activitat econòmica essencial en el passat segle, encara es manté en les mines de La Torre d’en Besora i de Culla.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *