Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 27 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:58

Advertisement
Advertisement

La targeta Fem Poble suma més de 100 negocis de Vila-real i més de 300 usuaris i amplia el termini fins al 28 de maig

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

Amb la iniciativa es poden obtindre bonificacions de fins a 40 euros fins a arribar als 100.000 euros consignats per l’Ajuntament

Castellón Información

Més de 100 negocis de Vila-real ja s’han adherit a Fem Pobleuna iniciativa de l’Ajuntament de Vila-real, a través del Pacte Local pel Renaixement, i de la Fundació Caixa Rural Vila-real, amb el suport d’Ucovi i Ashiovi. El projecte uneix innovació, suport a l’economia i el comerç locals, i vertebració del municipi, amb la implicació de la societat, per a afavorir la recuperació econòmica a través d’una targeta de prepagament exclusiva de Vila-real amb la qual es poden obtindre bonificacions de fins a 40 euros pel consum en tendes, hostaleria i serveis de la ciutat. Fins al 31 de maig, tots aquells comerços i empreses interessades poden sumar-se a aquest projecte de manera gratuïtaa través de la plataforma Vilatenda.com.

De moment, més de 300 persones ja han sol·licitat la targeta Fem Poble, amb la qual podran pagar les seues compres i acumular un descompte del 20% consumit en els establiments adherits. Aquesta bonificació es carregarà també en la mateixa targeta, fins a aconseguir els 100.000 euros consignats per l’Ajuntament per al projecte. “El balanç de negocis i usuaris registrats és positiu, però volem arribar a molta més gent,amb l’objectiu d’implicar a tota la ciutadania en el renaixement de la ciutat”, detalla el regidor d’Economia, Xus Madrigal.Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit ampliar el termini per a sol·licitar la targeta Fem Poble fins al 28 de maig.

Les persones interessades en la targeta poden demanar-la a través de Vilatenda, en el telèfon 964 900 045 o a la sala Fem poble que s’ha habilitat en el Centre Social de la Fundació Caixa Rural (pl/ Vila, 2), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Advertisement
Advertisement