Noticias Castellón
martes, 16 de agosto del 2022 | Última actualización: 09:45

SOS! Un canvi és possible

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

En una situació insostenible. Així es troben moltes famílies al nostre país a conseqüència de les polítiques econòmiques que PSOE i Podemos han desenvolupat des de finals de l'any 2018. Els ciutadans pateixen en primera persona les nefastes polítiques fiscals d'esquerres cada dia, mentre els preus no paren de pujar.

Omplir el dipòsit del cotxe és tot un luxe. El preu de la gasolina i el gasoil segueix batent records i es consolida per damunt dels dos euros, superant la mitjana de la Unió Europea.

Omplir la cistella de la compra també s'està convertint en tot un risc. L'oli s'ha disparat més d'un 50% del que costava en 2019, els ous valen quasi un 29% més, un 19% s'ha incrementat el preu del pollastre, la fruita fresca és un 37% més cara i així podrien continuar amb una llarga llista.

La llum, la calefacció o el subministrament d'aigua són altres serveis essencials que han experimentat un augment de preus superiors al 30%. Per si açò no fora poc, a Vila-real comencem aquests dies a fer front al pagament del rebut de la contribució, que arriba amb la nova pujada, en aquest cas del 5%, aprovada per PSOE i Podemos al nostre ajuntament.

Per tots aquests motius, des del Partit Popular hem presentat una moció per demanar al Govern que active un pla de mesures econòmiques urgents que protegisquen les famílies i autònoms. És necessari que els socialistes de Sánchez reaccionen.

Després del fracàs de l’esquerra en les eleccions d'Andalusia, s'ha aconseguit que el Govern comence a copiar algunes de les mesures proposades pel Partit Popular com per exemple baixar l'IVA de la llum, però han d'anar més enllà. Encara estan a temps d'assumir la resta de mesures del PP i ajudar de veritat als espanyols: ajustar l'IRPF de les rendes mitjanes, reduir la despesa del govern socialista més car de la història i treballar per suspendre l'impost d'hidrocarburs i que així abaixe el preu del gasoil. És possible!