jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Castelló celebra aquest cap de setmana la Regata de Magdalena de Creuers Castelló celebra aquest cap de setmana la Regata de Magdalena de Creuers

- 31 marzo, 2017 -

Aquesta tradicional regata ha vingut organitzant-se els últims anys la setmana posterior a les festes fundacionals Castelló celebra aquest cap de setmana la Regata de Magdalena de Creuers

Castellón Información

Les instal·lacions del Real Club Nàutic de Castelló acullen durant aquest cap de setmana la ja tradicional regata de la Magdalena de Creuers, que en els últims anys s’ha vingut organitzant en la setmana posterior a les festes fundacionals de la capital de la Plana.

L’esdeveniment donarà començament demà dissabte a les 10.00 hores amb la recepció de participants per a, a les 11.00 hores, celebrar la reunió de patrons en la sala multiusos del club. L’eixida per a les proves està prevista tots dos dies a les 12.00 hores.

Si el temps ho permet, es realitzarà una travessia costanera fins a Benicàssim i un recorregut tècnic sobrevent-sotavent en la qual s’espera una participació d’unes quinze embarcacions, algunes d’elles provinents de València, i prop de 150 regatistes.

Whatsapp Telegram