Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 11:08

Font de Mora celebra que “gràcies a les reformes del Govern” l’atur ha baixat en 5.491 persones des de 2011 a Vila-real”

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

El PP lamenta les traves a la contractació o la pujada d’impostos i la creació de noves taxes que van en contra dels teixits productius     

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha proposat avui “a l’equip de govern del PSOE i Compromís en la ciutat que activen d’una vegada mesures que servisquen per a fomentar la creació d’ocupació en el municipi, especialment en els sectors que presenten una evolució negativa com les dones o els majors de 44 anys”

El regidor del PP en la ciutat, Alejo Font de Mora, ha explicat que “desde desembre de 2011 fins avui, gràcies a les mesures adoptades pel govern del Partit Popular la desocupació a Vila-real s’ha reduït de 5.491 persones en què ho va deixar Zapatero. Més de 2.000 vila-realencs han pogut trobar una ocupació, amb la millora en la qualitat i dignitat de vida que açò suposa. És cert que tot pot millorar-se, però cal recordar d’on venim per a saber fins a on podem aconseguir i poder seguir millorant”.

De fet, el regidor ha advertit que les mesures de Benlloch i el seu equip de govern van en contra de la creació d’oportunitats. Font de Mora ha recordat qüestions com la pujada d’impostos o la creació de nous, com és el cas de la taxa al sector ceràmic. “Quan es puja l’IBI no solament afecta a les famílies, sinó també a les empreses que si tenen més despeses no poden destinar aqueixos diners a la contractació o a la recerca”.

El regidor ha assenyalat que “no aposten per la creació de sòl industrial com demostra el bloqueig a la carretera d’Onda, o com no han barallat per l’estació intermodal o fins i tot el seu rebuig al tractat CETA”. “Históricament un govern del Partit Popular suposa per a Vila-real i per a Espanya creixement i ocupació, i un govern del PSOE suposa destrucció d’ocupació i recessió”.

“En Vila-real queda molt a fer, cal incrementar els esforços en les persones i sectors que més ho necessiten i des del PP seguirem reclamant a Benlloch que menys anuncis i publicitat i més treballar per als altres”, ha advertit l’edil.

El PP visita la fira internacional de Porcelanosa

18.01.31_Visita PP PorcelanosaEl Partit Popular de Vila-real ha visitat aquesta vesprada les instal·lacions de la Fira Internacional de Porcelanosa. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, al costat del president del PP de Vila-real, Héctor Folgado, vicepresident segon dels Corts, Alejandro Font de Mora, així com diversos regidors del grup municipal, han visitat aquesta espectacular fira en la qual Porcelanosa, líder mundial del sector, mostra les seues novetats per a enguany.

Els populars han mostrat el seu suport ferm al sector ceràmic i han defensat la baixada d’impostos i l’eliminació de taxes després de la pujada que l’esquerra ha imposat a un dels motors econòmics més importants de la província com és el sector ceràmic.