Martes, 4 de agosto, 2020  |  
98.882 places en 17 idiomes per al pròxim curs en les 24 Escoles Oficials d’Idiomes de la Comunitat 98.882 places en 17 idiomes per al pròxim curs en les 24 Escoles Oficials d’Idiomes de la Comunitat

- 30 junio, 2020 -

El procés d'admissió dels alumnes es realitzarà en telematricula.es del 3 al 14 de juliol amb 85.452 vacants en cursos curriculars 98.882 places en 17 idiomes per al pròxim curs en les 24 Escoles Oficials d’Idiomes de la Comunitat

El procés d’admissió dels alumnes es realitzarà en telematricula.es del 3 al 14 de juliol amb 85.452 vacants en cursos curriculars

Castellón Información

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport activa del 3 al 14 de juliol l’admissió telemàtica de l’alumnat per al pròxim curs 2020-2021 a les 24 escoles oficials d’idiomes (EOI) valencianes amb un total de 85.425 places en 17 llengües, 2.525 places més que en el curs actual.

L’oferta formativa final del pròxim curs a la xarxa d’EOI valencianes arribarà fins a les 98.882 places, ja que a les 85.452 vacants en cursos curriculars que s’oferten ara en l’admissió telemàtica cal sumar tots els cursos d’ensenyaments no formals que s’oferiran una vegada es tanque el procés d’admissió.

Aquesta segona tanda, que es llançarà a l’octubre, inclou 8.160 vacants en cursos formatius complementaris orientats al treball de les destreses orals, grups d’iniciació o bé per a preparar les proves de certificació i també de perfeccionament, més altres 5.297 places en mediateques per a l’autoaprenentatge de llengües.

El procés d’admissió es realitza telemàticament en el web ‘telematricula.es‘. Els sol·licitants poden escollir un màxim de tres idiomes i fins a 50 combinacions horàries amb la possibilitat de seleccionar diverses EOI.

El procediment és ràpid i àgil. Des del 3 de juliol les persones que vulguen sol·licitar-hi l’admissió s’han de generar la clau per a fer la tramitació telemàtica en la finestra ‘Clau d’admissió’ de ‘telematricula.es’.

A partir d’ací es pot fer tota la tramitació telemàtica des de casa en la finestra ‘Procés d’admissió‘ del web ‘telematricula.es’, en l’apartat dedicat a EOI, i els sol·licitants es poden també descarregar un manual d’instruccions per a fer cada pas. El 17 de juliol es podran consultar els resultats de l’adjudicació de vacants per a l’alumnat.

Les 24 EOI valencianes i les seues 53 seccions distribuïdes per 67 municipis oferten conjuntament fins a 17 idiomes: alemany, anglés, àrab, espanyol, eusquera, francés, grec, italià, portugués, romanés, rus, valencià, xinés, neerlandés, finés, polonés i japonés.

Vacants per comarques

A les comarques de Castelló, les tres EOI i les seues 11 seccions amb presència en 12 municipis oferten ara en l’admissió 12.205 vacants en cursos d’ensenyament formals, 635 més que el curs actual. L’oferta final pujarà a 13.365 quan s’hi sumen les 1.160 places dels grups dels ensenyaments no formals que s’ofertaran a l’octubre.

L’EOI de Castelló de la Plana oferta ara en l’admissió telemàtica 8.360 vacants en grups d’ensenyament formal; 2.885, l’EOI de la Plana Baixa, i altres 960, l’EOI del Maestrat.

Una vegada establit l’ordre, els candidats que hagen obtingut plaça han de formalitzar la matrícula durant el període del 20 de juliol al 9 de setembre. Dins d’aquest període, cada EOI establirà i publicarà en el seu web el calendari concret de formalització i lliurament de la documentació requerida per a completar la matrícula.

A més, els dies 10 i 11 de setembre les EOI matricularan físicament amb cita prèvia l’alumnat que haja quedat en llista d’espera en l’adjudicació del 17 de juliol, segons l’ordre assignat per l’assistent telemàtic. Del 15 al 17 de setembre s’obrirà el segon període d’admissió i matriculació corresponent a la convocatòria extraordinària de les vacants d’idiomes i cursos disponibles.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *