Jueves, 13 de agosto, 2020  |  
La Policia Local de Peníscola triplica els seus efectius durant les hores centrals d’aquest estiu La Policia Local de Peníscola triplica els seus efectius durant les hores centrals d’aquest estiu

- 9 julio, 2020 -

Els caps de setmana aquesta ampliació es veu reforçada amb un 50% d'hores, ampliant l'horari de cobertura intensiva fins a la nit La Policia Local de Peníscola triplica els seus efectius durant les hores centrals d’aquest estiu

Els caps de setmana aquesta ampliació es veu reforçada amb un 50% d’hores, ampliant l’horari de cobertura intensiva fins a la nit

Castellón Información

Com tots els estius la Policia Local de Peníscola reforça la seua presència i la seua assistència, concretament aquesta anualitat la ciutat compta amb el triple d’efectius en patrulles durant les hores centrals del dia, gràcies a l’organització d’operatius amb hores extraordinàries que realitzen els agents. L’estiu a Peníscola suposa una multiplicació exponencial de la seua població, malgrat que aquesta campanya estival és una mica atípica per l’alentiment en les reserves d’allotjament en la destinació, les més de 50.000 segones residències amb les quals compta la localitat han generat un creixement considerable  de la població de fet en el municipi, en aquests primers dies de juliol. Amb això, creix l’ocupació d’espais públics com les platges o passejos marítims, així com el parc automobilístic.

A més, els caps de setmana aquesta ampliació es veu reforçada amb un 50% d’hores, ampliant l’horari de cobertura intensiva fins a la nit.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha destacat la labor del cos local: “els nostres policies estan fent un esforç enorme sumant hores extraordinàries per a poder donar resposta a les necessitats de l’estiu que, enguany, es multipliquen a conseqüència de la importància de garantir la seguretat sanitària”.

En aquesta línia, fonts policials apunten al fet que, la singular situació de la Covid-19 està generant una sèrie de necessitats que han de ser cobertes i garantides; així indiquen que s’han multiplicat els avisos a la central de Policia, alertant de l’incompliment de portar mascareta.

La Policia Local ha d’acudir reiteradament a aquesta mena de requeriments, a més d’haver incorporat a les seues rutines de treball patrulles per a vetlar per l’acompliment de la distància de seguretat i els aforaments en espais d’alta concurrència com els passejos i les platges.

L’alcalde ha volgut destacar l’esforç de la Policia Local i agrair la implicació de tot el cos policial no sols ara, sinó des de l’inici de la pandèmia. A més, Martínez ha apel·lat a la corresponsabilitat de la ciutadania que compta amb el suport de l’administració local “que hem fet els deures posant tots els recursos a la nostra disposició per garantir la higienització, desinfecció i seguretat dels espais compartits”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *