Noticias Castellón
martes, 27 de septiembre del 2022 | Última actualización: 10:54

Peníscola convoca la ciutadania per votar sobre la incorporació de l’home a la Cort d’Honor

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

Simó ha detallat que el període de votació començarà el pròxim dilluns i acabarà el divendres, 30 de novembre

Castellón Información

L’àrea de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha comunicat aquest matí que la ciutadania podrà votar i donar la seua opinió sobre la incorporació de l’home a la Cort d’Honor de les Festes Patronals.

El regidor de l’àrea, Ramón Simó, ha fet una crida a la participació ciutadana perquè siguen els veïns i veïnes els que decidisquen sobre aquesta important fita festera. Així mateix, Simó ha detallat que el període de votació començarà el pròxim dilluns, 25 de novembre, i acabarà el divendres, 30 de novembre.

Totes aquelles persones interessades a participar en aquest procés hauran d’acudir a les Oficines del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC), ubicades al carrer dels Llandells, núm. 5, en horari de 09.00h a 14.00h. Allí trobaran una urna i paperetes amb les opcions opciones SÍ i NO al text següent: "¿Està vosté a favor de la incorporació de l’home a la Cort d’Honor de les Festes Patronals de Peníscola com a "Cavaller", i que hi puga optar a la designació de "Rei de les Festes".

Només serà vàlid un vot per persona i els requisits per poder efectuar la votació són estar empadronat a Peníscola i ser major de 18 anys.