Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 09:36

Participació i convivència ciutadana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón.

Amb el clar objectiu de continuar fomentant la participació ciutadana i que els nostres veïns s’impliquen d’una manera més activa en la vida de la nostra ciutat, des del Partit Popular de Vila-real hem presentat una sèrie de propostes per a millorar l’ordenança de convivència ciutadana que, una dècada després, l’equip de govern vol modificar.

Considerem que és necessari que aquest document siga viu i puga adaptar-se a les noves necessitats que vagen sorgint i és evident que deu anys és molt de temps per a eixa revisió. Per això, hem proposat que es cree una comissió de seguiment de l’ordenança municipal en la que representants d’associacions, grups polítics i tècnics de l’ajuntament analitzen el seu funcionament i puguen plantejar actualitzacions que milloren aquest instrument de convivència.

Perquè els veïns s’impliquen en millorar la convivència a la ciutat, hem suggerit també la creació d’un canal de comunicació directa on els ciutadans puguen fer arribar les seues queixes, propostes o suggeriments per tal que siguen estudiats per l’esmentada comissió, que hauria de fer un seguiment i avaluació de les mesures que es posen en marxa.

A més, també volem que l’ordenança no sols reculla les obligacions que tenen els veïns sinó també els seus drets, com per exemple el dret a què se’ls garantisca un bon funcionament dels serveis públics, un fet que desgraciadament no sempre ocorre.

Estes són algunes de les nostres propostes per continuar millorant la convivència a la nostra ciutat i per fer que la participació dels nostres veïns siga cada vegada major per construir junts el Vila-real de tots.