miércoles, 26 de enero, 2022  |  
Educació recuperarà la gestió de les obres i actuacions a cuatre centres educatius de la provincia de Castelló Educació recuperarà la gestió de les obres i actuacions a cuatre centres educatius de la provincia de Castelló

- 29 febrero, 2016 -

L'acord s'emmarca dins l'objectiu de Conselleria de recuperar la gestió de les infraestructures, que durant l'anterior legislatura estaven cedides Educació recuperarà la gestió de les obres i actuacions a cuatre centres educatius de la provincia de Castelló

Castellón Información

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha anunciat hui mitjançant una resolució publicada al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) que recuperarà la gestió de les obres de la major part dels 14 centres educatius que van ser encomanats a l’anterior Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient (actualment, Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori), mitjançant un acord de data 6 de maig de 2014. En total, el balanç de l’estat actual dels 14 centres és el següent: 4 centres amb les obres en execució, 7 centres amb previsió d’inici de les obres durant el primer trimestre de 2016 i 3 centres pendents de la licitació de les obres corresponents.

Segons la resolució publicada hui, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport continuarà les actuacions dels 10 centres les obres dels quals no han sigut iniciades, encara que l’actual Conselleria d’Habitatge podrà realitzar determinades activitats respecte d’alguns projectes si es considera més operatiu, per raons d’eficàcia. Igualment, s’ha acordat que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori continue l’execució de totes aquelles obres que presenten un estat d’execució pròxim a la finalització.

L’acord s’emmarca dins l’objectiu de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de recuperar la gestió de les infraestructures, que durant l’anterior legislatura estaven cedides, en part, tant a la Conselleria d’Infraestructures com a l’empresa pública Ciegsa. El nou plantejament prioritza l’eficàcia en la gestió dels recursos públics mitjançant la gestió unificada de tots els projectes, atenent les necessitats derivades de la planificació educativa.

A la provincia de Castelló seràn quatre els centres on la Generalitat porte a terme diferents actuacions. Els llocs escollits son El CEIP Cardenal Tarancón a Burriana, encara per construir; el CEIP Regina Violant de Almassora, on continuarán les gestions per a les properes obres; a el CEIP Jaume I de Vinaròs, amb la modificación del plànol d’obra; y finalment al IES Honori García de la Vall d’Uixó, on les obres están en execució y continuaràn.

Whatsapp Telegram