miércoles, 14 de abril, 2021  |  
¿Vols visitar i informar-te en la nova pàgina web presentada per la Fundació Universitat Jaume I-Empresa? ¿Vols visitar i informar-te en la nova pàgina web presentada per la Fundació Universitat Jaume I-Empresa?

- 19 febrero, 2021 -

Ha millorat el seu rendiment, incidint en quatre àrees fonamentals: els continguts, estructura, disseny i experiència de l'usuari ¿Vols visitar i informar-te en la nova pàgina web presentada per la Fundació Universitat Jaume I-Empresa?

Ha millorat el seu rendiment, incidint en quatre àrees fonamentals: els continguts, estructura, disseny i experiència de l’usuari

Castellón Información

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa té ja enllestida la seua nova pàgina web www.fue.uji.es després de mesos treballant per a millorar el seu rendiment, incidint en quatre àrees: els continguts, estructura, disseny i experiència de l’usuari.

El nou lloc web de la Fundació mostra, a través d’un disseny més modern i atractiu, els serveis i les iniciatives que desenvolupa la FUE-UJI dividits en sis àrees d’activitat: Transferència I+D+i, Formació, Congressos i Jornades, Pràctiques Extracurriculars, Beques per a Titulats i Projectes Europeus (EuroFUE-UJI). A més, inclou un apartat amb notícies d’actualitat i una agenda d’activitats previstes, així com accés al renovat Portal de Transparència, web del butlletí elfue.com, i altres webs relacionades amb la Fundació.

La web www.fue.uji.es recull informació detallada sobre els òrgans de govern de la Fundació, donant protagonisme a les empreses i entitats del seu Patronat; així com de l’equip humà i notícies de caràcter institucional, posant l’accent principalment a facilitar el contacte amb el personal de la FUE-UJI.

Com a novetat, la nova web corporativa es presenta en format multiidioma (amb versions en valencià, anglès i castellà) i amb un disseny 100% responsive, que la fa compatible amb qualsevol dispositiu.

Els continguts han estat revisats al detall i l’estructura del lloc s’ha adaptat de manera que la navegació és més ràpida, senzilla i intuïtiva, facilitant l’experiència dels usuaris en la seua interacció amb la interfície de la web. El nou disseny ha aportat frescor a l’estètica de la web www.fue.uji.es però prioritzant els elements de contingut sobre els gràfics, per a millorar el posicionament en cercadors.

Recollint dades històriques de la web www.fue.uji.es, el lloc web de la Fundació rep una mitjana de 45.000 visites al mes, amb una mitjana de 500 usuaris actius al dia.

Amb aquesta web renovada, la Fundació Universitat Jaume I-Empresa suma un nou element a la seua estratègia d’actualitzar els suports de comunicació corporativa en 2021, que inclou nous fullets i material promocional.

Whatsapp Telegram