Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 22:19

Nou inici de curs, velles assignatures pendents

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Nou inici de curs, velles assignatures pendents

Iniciem aquesta setmana un nou curs escolar que, com l’anterior, estarà marcat també per la pandèmia de la Covid-19. Mascaretes als centres, distancia social, ventilació constant a les aules... i també molts anuncis i propaganda, però poca eficàcia en la gestió per part de la Conselleria d'Educació. 

La falta de planificació ha provocat que aquest curs s'hagen retallat els monitors de menjador, no s'han autoritzat desdoblaments en grups amb trenta alumnes i a més la plataforma de gestió dels centres no ha funcionat aquests dies i els equips directius han tingut problemes per fer algunes de les tasques administratives necessàries abans de l'inici de curs. 

Una vegada més i com ja va passar el curs anterior seran els docents, qui amb la seua professionalitat i esforç salvaran la papereta encara que l'administració no estiga a l'altura. Des d'ací el meu reconeixement a tot el professorat dels centres educatius de la nostra ciutat. 

Tot i les noves il·lusions per l’inici de curs, Vila-real torna al col·legi amb les mateixes assignatures pendents que els últims anys. Seguim sense tindre notícies del quart institut ni l’edifici propi per a l’Escola Oficial d’Idiomes; els alumnes dels CEIP Concepción Arenal, Pascual Nácher i Escultor Ortells tornen a les classes sense tindre un gimnàs als seus centres com estem reclamant des de fa anys.

A més, tampoc s’ha donat cap pas en el projecte de construcció del nou Escultor Ortells, un compromís de l’alcalde i el govern socialista a la Generalitat quan fa dos estius es van haver d’escometre unes obres d’urgència al centre en detectar problemes d’aluminosi. Nou curs, però de nou amb les mateixes assignatures pendents.