Noticias Castellón
domingo, 03 de julio del 2022 | Última actualización: 11:12

El municipi de Vinaròs celebrarà aquest diumenge la segona entrega de ‘Nit de compres al Passeig’ de Colom

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

La iniciativa està organitzat per l’Associació de Comerciants, que te l’objectiu de mostrar la variada oferta comercial de la localitat 

Juan José Benito/Castellón Información

Una vintena de botigues tornaran a traure el diumenge 9 d’agost els productes a la pèrgola del passeig de Colom per mostrar la variada oferta comercial que es pot trobar a la ciutat. Es tracta de la segona edició d’aquet estiu de Nit de compres al passeig, iniciativa organitzada per l’Associació de Comerciants de Vinaròs, que te l’objectiu de mostrar la variada oferta comercial de la localitat sempre amb productes de qualitat i la millor atenció personalitzada que ofereix el comerç de proximitat.

La regidora de Comerç, Anna Fibla, ha destacat que “des de l’Ajuntament sempre donarem el màxim suport possible al sector comercial, sobretot ara per ajudar a les botigues a poder superar la crisi derivada de la pandèmia”. La Nit de compres al passeig,  “és una bona oportunitat per mostrar la variada oferta comercial de Vinaròs i convidava a tota la comarca a apropar-se aquest diumenge fins al municipi per gaudir del comerç”, apuntava la regidora.

Con l’edició del mes de juliol, les carpes de les botigues s’establiran a la pèrgola del passeig de Colom amb una vintena de paradetes des de les cinc de la tarda fins a la una de la matinada, amb productes que aniran des de sabates i complements fins a llenceria o esport. Pel que fa a les mesures de seguretat, es mantindrà una distància de dos metres entre les parades, a més de deixar espai suficient perquè els clients puguen passejar en un ampli espai. Es recorda, tanmateix, que serà obligatori l’ús de la mascareta.