Noticias Castellón
viernes, 02 de junio del 2023 | Última actualización: 17:51

Morella acull una nova edició de la campanya solidària de recollida de roba per a qui més ho necessita

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta iniciativa col·labora amb la fundació Tots Units de Vila-real i Cáritas, com ja és tradicional des de fa anys

Castellón Información

L’Ajuntament de Morella inicia una nova edició de la campanya solidària de recollida de roba, la qual s’allargarà fins al 24 de maig. Així, les veïnes i veïns podran portar la roba que vulguen donar a la Llotja de l’ajuntament en horari d’oficina des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores. Cal recordar que aquesta iniciativa col·labora amb la fundació Tots Units de Vila-real i Cáritas, com ja és tradicional des de fa anys.

Cal explicar que la campanya compta cada any amb una elevada participació i es recullen entre 1.500 i 2.000 quilos de roba per a les persones més desafortunades. A més, la iniciativa també recolza l’ocupació de persones vulnerables que treballen en aquest projecte amb la selecció de la roba que s’enviarà. També s’ha de remarcar que es tracta ja d’una campanya històrica dins del mes de maig en la ciutat, encara que l’any 2020 i a causa de la pandèmia, es va traslladar al mes de juliol.

La regidora de Benestar Social i Cooperació, Malú Blasco, ha volgut “fer una crida a la solidaritat i participar en aquesta campanya de recollida de roba, la qual ha tingut molta participació en les edicions d’anys anteriors”. L’edil ha explicat que “la roba s’entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real i Cáritas, amb la qual col·laborem cada any, i aquesta s’encarrega de triar i separar les peces de roba per talles, així com la seua posterior distribució”. Malú ha recordat que “la ciutat mostra la seua solidaritat cada any amb una elevada donació de roba” i ha explicat que “l’any passat es van replegar quasi 2.000 quilos de roba i normalment la xifra oscil·la entre els 1.000 i 2.000 quilos”.

La recollida de roba sol ser un èxit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d’aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l’any es poden portar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es porten a terme. Així, els taps de PVC es poden portar a l’ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc municipal d’aliments, hi ha diversos punts als comerços de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja rep aquests i s’encarrega de classificar-los i repartir-los.