Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

L'UJI supera el 94% d’ocupació en la primera convocatòria ordinària de matrícula de nou accés

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

La universitat ha cobert la totalitat de les places oferides al nou alumnat en 29 de les 34 titulacions que integren la seua oferta acadèmica

La Universitat Jaume I ha conclòs amb èxit la convocatòria ordinària de matrícula de nou ingrés per al curs 2022-2023, amb 2.806 nous alumnes matriculats en primer curs, el que suposa una ocupació del 94,07% de les 2.983 places oferides, prou pel damunt de les xifres de 2021, en el qual també va haver una convocatòria única de preinscripció, i on la cobertura va estar del 92%.

Així, a falta de l'assignació de vacants que es realitzarà al llarg del mes de setembre, la universitat pública de Castelló ha cobert la totalitat de les places oferides al nou alumnat en 29 de les 34 titulacions que integren la seua oferta acadèmica per al pròxim curs.

En l'apartat de màster, només en la primera fase de matrícula l'UJI ha cobert ja el 58,41% de les places, amb 183 estudiants més que l'any passat a la mateixa data. La segona fase de preinscripció estarà oberta fins el 2 de setembre de 2022. La Jaume I compta amb una oferta de 40 màsters oficials dels àmbits de les Arts i Humanitats; Ciències; Enginyeria i Arquitectura; Ciències de la Salut; i Ciències Socials i Jurídiques.

La vicerectora d'Estudis i Formació Permanent, Isabel García Izquierdo, s'ha mostrat molt satisfeta pels resultats provisionals de la matrícula que “confirmen un curs més l'interès que suscita l'oferta acadèmica de l'UJI, que s'ha anat actualitzat en els últims anys per a respondre millor a les demandes de l'entorn”.

L'estudiantat que es matricule en la Universitat Jaume I comptarà amb facilitats per a efectuar el pagament de l'import de la seua matrícula, com ara el fraccionament en un màxim de vuit terminis o les convocatòries pròpies de l'UJI d'ajudes per a la matrícula.

Les persones interessades poden trobar més informació sobre preinscripció i matrícula en:  https://www.uji.es/perfils/futurs/

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí