martes, 24 de mayo, 2022  |  
L’UJI obrirà el curs de les universitats valencianes i lliurarà la Medalla d’Or als col·lectius sanitari, educatiu i científic L’UJI obrirà el curs de les universitats valencianes i lliurarà la Medalla d’Or als col·lectius sanitari, educatiu i científic

- 13 septiembre, 2021 -

Una xarrada donarà les claus per generar contingut a xarxes socials sense caure en la publicitat enganyosa o encoberta, a càrrec l’antiga alumna de... L’UJI obrirà el curs de les universitats valencianes i lliurarà la Medalla d’Or als col·lectius sanitari, educatiu i científic

Una xarrada donarà les claus per generar contingut a xarxes socials sense caure en la publicitat enganyosa o encoberta, a càrrec l’antiga alumna de Dret de l’UJI, Alba Ribera

Castellón Información 

El Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà el divendres 17 de setembre de 2021 a les 12 hores l’acte oficial d’obertura del curs acadèmic 2021-2022 de les universitats valencianes. L’acte estarà presidit per la rectora de l’UJI, Eva Alcón, acompanyada pels rectors i rectores de les altres universitats públiques i privades valencianes i pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

L’acte s’iniciarà amb un vídeo resum de la memòria del curs 2020-2021 i, a continuació, tindrà lloc la lliçó inaugural a càrrec de la catedràtica de Química Física Rosar Llusar Barelles amb el títol ‘La serendipitat en la ciència: descobriments on conflueixen l’atzar i el talent’. Seguidament, es lliurarà la Medalla d’Or de la Universitat Jaume I als col·lectius sanitari i sociosanitari, educatiu i científic en reconeixement a la seua labor i esforç durant la pandèmia de la COVID-19.

Tancaran l’acte els parlaments de la Presidència i serà el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui declararà inaugurat el curs acadèmic 2021-2022 al conjunt de les universitats valencianes.

En aquesta ocasió, el cartell d’obertura de curs està realitzat per l’artista de Vila-real Paula Bonet. En ell mostra una estudianta amb la seua mirada enfocada en un futur ple de coneixement que formarà part del seu ser, una mirada curiosa i amb voluntat permanent per a aprendre. Paula Bonet ha rebut l’Alta distinció de la Generalitat Valenciana i la Medalla al Mèrit Cultural.

Cal assenyalar que l’acte s’ha adaptat a les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries. Es podrà seguir en línia a través del canal de Youtube de la Universitat Jaume I i de l’emissora de ràdio universitària.

El programa d’antic alumnat de la Universitat Jaume I, AlumniSAUJI, ha organitzat el dia 23 de setembre a les 18 hores, a través de la plataforma Google Meet, la xarrada en línia ‘Influencers capturats per la publicitat’, on l’antiga alumna de Dret de la Universitat Jaume I i actual membre de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, Alba Ribera, analitzarà les formes en la qual els influencers transmeten els seus missatges i donarà les pautes per a adequar-los a la legalitat publicitària sense risc d’incórrer en un incompliment de sanció.

L’abundant presència d’influencers i generadors de contingut a les xarxes socials els han atorgat una àmplia credibilitat, sobretot de cara a el sector més jove de la societat, i s’han convertit els millors prescriptores de serveis i productes per a les marques.

Fins avui, la novetat i buit legal d’aquest fenomen els ha permès poder sortejar les rigideses del dret en temes vinculats amb la publicitat i el màrqueting. No obstant això, arran de la reconsideració de l’aplicació de la Llei de Competència Deslleial, s’han capturat determinades conductes susceptibles de ser qualificades com a publicitat enganyosa o publicitat encoberta.

La inscripció al taller és gratuïta i ja està oberta per als membres AlumniSAUJI Premium i l’estudiantat de grau.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació:

https://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/cursos-alumni/reservori/reservori2122/webinaris/influencers/

 

 

Whatsapp Telegram