Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

La segona edició del Nature Fest d'Almenara oferirà música, gastronomia i activitats infantils

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

Hui a més, en el marc de les festes de la Platja Casablanca, se celebrarà el segon dia d'exhibicions taurines i es recuperarà la tradicional ‘xopà’

Anit en el marc de les festes de la Platja Casablanca d'Almenara va començar la segona edició del Nature Fest, una de les apostes festives de l'estiu i que oferirà per les vesprades i les nits fins al dimarts 16 d'agost en l'aparcament del carrer Costa del Sol la millor gastronomia de les food trucks, la música dels concerts, dj's i tributs, així com activitats i jocs infantils.

Així, dins de la programació del Nature Fest per a hui, a partir de les 19 hores arribaran les activitats per a xiquets i xiquetes, a les 20 hores se celebrarà un concert de versions de rumba a càrrec de Paradita Flamenca. A partir de les 23 hores, continuarà la festa amb Culpables i finalitzarà amb una sessió de Kilian Martínez a partir de la 01 hores.

D'altra banda, ahir van tornar els actes taurins al recinte del nucli antic de la Platja Casablanca amb vaques i bous de la ramaderia local Tauro Covatelles (Juan Faet). Hui tornaran les vaques i bous al recinte marítim a partir de les 19 hores i a la nit, hi haurà ‘embolà’ que será a partir de les 23.30.

Prèviament, a les 22 hores, després del parèntesi de la pandèmia, tornarà la tradicional ‘xopà’ i bou infantil a càrrec de l'Associació de Festes Dalt de la Muralla.