Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

Els bous al carrer arriben a les festes de la platja Casablanca d'Almenara

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

També demà dijous, s'inaugurarà en l'aparcament del carrer Costa del Sol la segona edició del Nature Fest, que estarà obert fins al 16 d'agost

La programació dels Festes d'Estiu de la Platja Casablanca d'Almenara, que se celebren fins al 20 d'agost, continuarà hui amb l'inici del cicle La Mar de Cultures, mentre que demà tornaran els actes taurins i l'inici del Nature Fest. Així doncs, aquesta vesprada en el marc de la Mar de*Cultures es realitzarà en el Centre Social Miguel Hernández (Biblioteca) la xarrada de Sergi Alejos sobre turisme sostenible i l'actuació d'Isabel Latorre. Els concerts de la Mar de Cultures continuaran tots els dimecres del mes d'agost.

Demà dijous després del parèntesi per la pandèmia, tornaran els actes taurins als carrers del nucli històric de la Platja Casablanca, amb una exhibició de vaques de la ramaderia local Tauro Covatelles (Juan Faet) a les 19 hores. A la nit, a les 23 hores, s'embolarà un exemplar de la mateixa ramaderia. Els actes taurins també se celebraran el divendres amb el mateix horari. A més el divendres a la nit es realitzarà la "xopà".

Nature Fest

També demà dijous, s'inaugurarà en l'aparcament del carrer Costa del Sol la segona edició del Nature Fest, que estarà obert fins al 16 d'agost, amb una variada oferta gastronòmica de food trucks i concerts. Entre altres, per a demà dijous està previst el tribut a Luz Casal, l'actuació de Pablo Monleón i Natalie McPears i l'especial "Aquellas noches de la Mina" amb DJ Serrano i Carlos Fas.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha explicat que "les festes de la Platja Casablanca compten amb esdeveniments i activitats per a tots els gustos perquè totes les persones puguen gaudir d'unes celebracions obertes i diverses". Per part seua, la regidora de Festes, Débora Marín, vol convidar a tota Almenara i pobles veïns a participar en les activitats i ha recordat que "el més important per a poder gaudir els festejos és viure'ls amb respecte i responsabilitat".

La programació completa dels Festes d'Estiu de la Platja Casablanca d'Almenara es pot consultar en les imatges annexes, així com en les xarxes socials de l'ajuntament.