Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Vila-real obri el termini fins al 15 de juliol per a sol·licitar la celebració d'actes per a la Mare de Déu de Gràcia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

Els interessats hauran de presentar una instància, que es pot trobar en el catàleg de tràmits de la seu electrónica

La Junta de Festes ha obert, fins al pròxim 15 de juliol, el termini perquè les penyes i entitats puguen sol·licitar la celebració d'activitats en el marc del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia, que se celebraran del 2 a l'11 de setembre.

Aquells interessats a celebrar actes durant les festes de setembre hauran de presentar una instància específica sol·licitant-ho. Aquesta instància es pot trobar en el catàleg de tràmits de la seu electrònica, amb el nom ‘Declaració responsable d'activitats en via pública’. La sol·licitud haurà d'anar acompanyada de la documentació acreditativa de l'activitat, com a memòria descriptiva, certificats o assegurança de responsabilitat civil, entre altres.

Quant a la taxa per la intervenció administrativa en activitats econòmiques, enguany no s'haurà d'abonar. El regidor de Festes, Diego A. Vila assenyala que “com a mesura per a facilitar l'organització d'activitats de dinamització social i econòmica i ajudar les nostres empreses i entitats a fer front a l'impacte de la covid-19, el Ple de l'Ajuntament de Vila-real va aprovar el mes de novembre passat la supressió d'aquesta taxa, que suposarà al voltant de 40.000 euros menys d'ingressos durant l'exercici 2022”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí