Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 22:40

La Banda de Musica La Lira homenatja a Ennio Morricone en el seu concert per Santa Cecilia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Este dissabte 19 de novembre a les 19:30 hores es presentarà l'espectacle ‘Morricone, il Mestro’

Estedissabte 19 de novembre a les 19:30 hores es presentarà l’espectacle: ‘Morricone, il Maestro' a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real. En aquest espectacle es retrà homenatge al mestre i geni de la música de cinema, Ennio Morricone, per la Banda de Musica La Lira. 

El programa preparat és com una mena de tribut en homenatge a Ennio Morricone, centrat en les dècades dels 50,60 i 70. Se interpretaran doncs les peces més conegudes de l’autor que formen part de trilogies que va fer amb el productor, guionista i director de cine italià, Sergio Leonne, com són la trilogia del dolar i d’Amèrica.

En el programa també està representada la seua col·laboració habitual amb el gènere de l’oest. El director de la banda Unió Musical La Lira, Juanjo Peláez, assegura: “hem recreat amb la música de l’oest perquè siga lo més paregut possible amb instruments com el xulillo, la guitarra elèctrica, l’harmònica. Tot perquè sone lo mes paregut possible i poder recrear-ho".

Lesinvitacions estaven disponibles en horari d’oficina de manera gratuïta a les oficines de l’Auditori Municipal des del dilluns 14 de novembre, però cal destacar que es van esgotar el mateix dia dilluns.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí